Wizz Air-nél a wizzpriority vagyis az elsőbbség az vissza felé is él?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van törvényben szabályozott kötelezettsége a tulajdonosnak a kihajtás jelzésére? Ha igen, mi az?
Erről a kereszteződésről lenne szó: (csak akkor igazán érthető ha megnézed) ,19.1432208,3a,75y,11.47h,93.12t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSm2mZ7yeoAwIMotvhrE6vA!2e0!7i13312!8i6656Itt az M3as felől érkezőnek, aki jobbra akar fordulni csak egy elsőbbség adás kötelező táblája...
Azt értem, hogy a jobbkéz szabály értelmében a C jelű jármű indul el elsőként. De utána nem a jobb keze felőli (vagyis ugye a nem a mellette jobb oldalt, hanem az az melleti jobboldalt, vagyis a szembe lévőt) következni vagyis a B? A megoldás szerint a sorrend: C A B köszönöm a segítséget
Az utóbbi szűkös időintervallumban kb. 2 hét, 2x is megtörtént velem ez a dolog, előtte sosem. Mindenek előtt leszögezem, nem tudom miért, de ha valaki indokolatlanul rám dudál akkor el kap az ideg és képes lennék emberi szíveket kitépni. Elmondom ami...
Én a 2x2 sávosnál is már lassítva megyek, ha látom, hogy a túloldalt elsőbbségre vár, hátha meg kell állnom. Ma keményen ledudáltak egy szimpla gyalogátkelőnél, mert vártam(bácsi tolta a biciklit szép komótosan, szemben rendőrautó is állt a sorban). Elvileg, ha...
Ha kérek elsőbbségi beszállást akkor ez fizikailag, hogy működik? Szólítanak beszállásnál vagy külön részre kell menni? Megéri? Ha mindenki igényli az adott járaton ( vagy sokan ) akkor mi a sorrend? :) Ryanair vagy Wizzair. Köszönöm a segítséget!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!