Lakás árverezés? Átadták hitelemet faktoringnek felmondták,14 év lenne vissza még. Ilyenkor mikor várhatom a következményeket, vissza kell fizetnem szocpolt? Mennyi időm van még a házban?
Jobbat sajna én sem tudok írni az előttem írónál.
Ezekkel a ...... ne foglalkozz, itt élik ki agresszív ösztöneiket.
Amikor felvettük a hitelt,átgondoltuk, tudjuk-e majd fizetni. Mi kb. plusz 30 % törlesztővel is számoltunk,az árfolyam ingadozása miatt.DE most már plusz 50%-nál tartunk, és ez még csak emelkedni fog,kérdezem én honnan kellett volna előre látnom egy gazdasági világválságot ha az elemzők se látták?
A válasz megírásának időpontja: ma 21:26
Valahol a megfontoltságodat méltányolom, de ha mindenki így gondolkodna, akkor ugye senki nem venne fel hitelt és a bankok tönkremennének.
AMI UGYE NEM FORDULHAT ELŐ!!!
Na, akkor mi lenne?
Az Állam konszolidálná őket a Te, meg az én pénzemből és indulhatna elölről minden.
Mai munka....
köztisztviselő/kormánytisztviselő vagyok, ugye ez még pár éve biztosnak tűnt, lehetett rá alapozni.Ugyan ki gondolta volna, hogy pár év múlva régiósodunk, meg kormányhivataloskodunk, meg már az utolsó irattáros politikai nézeteiről érdeklődnek a górék. Aztán csinálnak egy olyan helyzetet, pl. nem akarsz minden nap 2 kisgyerek mellett átjárni egy másik megyeközpontba dolgozni, de szemét vagy!!! Itt a felmentésed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!