Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Olyanokat kérdezek, akik...

Olyanokat kérdezek, akik tartósan voltak munkanélküliek, tehát 1-2 évig, vagy tovább, végül hogyan sikerült elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 19:21
A kérdező szavazást indított:
1-2 év vagy több munkanélküliség után a szakmámban találtam.
1-2 év vagy több munkanélküliség után nem a szakmámban találtam.
1-2 év vagy több munkanélküliség után még mindig nem találtam munkát.
Külföldre mentem, mert sose találtam munkát.
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

Több tízezres munkaerőhiány van sok-sok szakmában.

Irány dolgozni.

2021. dec. 6. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan sem.
2021. dec. 6. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
"Több tízezres munkaerőhiány van sok-sok szakmában." - Nem úgy vettem észre.
2021. dec. 6. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Vállalkoztam
2021. dec. 10. 00:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig itthon ültem viszonylag értéktelen diplomával vidéken. Utána voltam külföldön de nagyon rövid ideig, mindig ilyen 1-2 hónapra, hogy legyen némi pénzem (olívabogyógyár, csomagolás ilyesmi). Visszamentem az egyetemre tanéri szakra, nem vonzott különösebben semmilyen okból, de hatalmas hiány van belőlük, már a képzés elvégzése előtt volt munkám.
2021. dec. 13. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Regisztrált munkanélküliként könnyebb elhelyezkedni?

Mennyire meghatározó szempont, hogy valaki már több hónapja bejelentett álláskereső, és kedvezmények illetik meg a munkáltatót? Szoktak ez alapján mérlegelni?

Szerintetek el tudok helyezkedni Győr környékén valami irodában az alábbi végzettségekkel?

Érettségim van, OKJ marketing és reklámügyintéző, felsőfokú OKJ sajtótechnikus. Már sok helyre beadtam a jelentkezésemet adminisztrációs meg ügyintézős munkakörökbe, de sehonnan nem jeleztek vissza. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.

Hová fordulhat segítségért és milyen támogatást kaphat az az aktív korú munkanélküli, aki egyedülállóként neveli gyermekét?

Munkaügyi központtól már nem jogosult semmire.Az önkormányzattól sem kaphat segélyt.Tanfolyamon is részt venne,de elutasítják a támogatást,önerőből pedig nem tudja megoldani.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!