Olyanokat kérdezek, akik tartósan voltak munkanélküliek, tehát 1-2 évig, vagy tovább, végül hogyan sikerült elhelyezkedni?

válasza:Több tízezres munkaerőhiány van sok-sok szakmában.
Irány dolgozni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(8 év folyamatos munkaviszony után lettem 1 hónapig munkanélküli) Van ilyen esetben TB?
Valaki tudna ebbe engem tájékoztatni? Hogy nekem jár e a átképzés.
Mennyire meghatározó szempont, hogy valaki már több hónapja bejelentett álláskereső, és kedvezmények illetik meg a munkáltatót? Szoktak ez alapján mérlegelni?
Érettségim van, OKJ marketing és reklámügyintéző, felsőfokú OKJ sajtótechnikus. Már sok helyre beadtam a jelentkezésemet adminisztrációs meg ügyintézős munkakörökbe, de sehonnan nem jeleztek vissza. Egyszerűen nem tudom mit tegyek.
Munkaügyi központtól már nem jogosult semmire.Az önkormányzattól sem kaphat segélyt.Tanfolyamon is részt venne,de elutasítják a támogatást,önerőből pedig nem tudja megoldani.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!