Online bankszámlámba nem tudok belépni. Nem küldi ki az OTP sms-ben az azonosítót. Ilyenkor mit lehet tenni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, mennyit?
Vagy mint magánszemély, megtehetem ezt?
Dolgozott/dolgozik náluk valaki? A neten utánanéztem, találtam 2 oldalt, ahol azt írják kamu, ezért tartok tőle. Schlank & Schön wellnessajánlatok katelógust kéne otthoni munkában borítékolni, de ehhez be kell nekik fizetni 1850 Ft-ot, hogy "megnézzék" nem-e vagyok büntetve.
Azt szeretném megtudni, hogy milyen internetes honlapokat érdemes megkeresni munkával kapcsolatosan, ahol nem kamu állások vannak. Nem akarok álom állást, őszintén most bármivel beérném (szex-masszázs mentes), most végeztem főiskolán és nagyon szeretnék munkát találni,...
Kiszeretném próbálni magam a tőzsdézésben. Igazából nem szimulátor programot keresek, mert abból találtam egy csomót. Valami olyasmit keresek ahol a tagok csereberélhetnek egymás közt, valós részvényárak alapján. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Szeretnék rendelni oktatóvideó csomagot netről, ami úgy működik, hogy átutalás vagy paypal fizetés után, kapsz hozzáférést és letöltheted! Kérdésem annyi, hogy mik a jogaim, ha fizetés után mégsem kapnám meg a hozzáférést, vagy nem lenne letölthető...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!