Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Online bankszámlámba nem...

Online bankszámlámba nem tudok belépni. Nem küldi ki az OTP sms-ben az azonosítót. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam, nekem küldi, szóval nem OTP rendszerhiba.
2011. okt. 26. 09:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor lehet a telefonszolgáltatómmal van valami,vagy a telefonommal.:(
2011. okt. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

WorldWorks Online-ról mik a vélemények?

Dolgozott/dolgozik náluk valaki? A neten utánanéztem, találtam 2 oldalt, ahol azt írják kamu, ezért tartok tőle. Schlank & Schön wellnessajánlatok katelógust kéne otthoni munkában borítékolni, de ehhez be kell nekik fizetni 1850 Ft-ot, hogy "megnézzék" nem-e vagyok büntetve.

Hol szoktál online munkát keresni és össze is jött vagy csak kamu volt?

Azt szeretném megtudni, hogy milyen internetes honlapokat érdemes megkeresni munkával kapcsolatosan, ahol nem kamu állások vannak. Nem akarok álom állást, őszintén most bármivel beérném (szex-masszázs mentes), most végeztem főiskolán és nagyon szeretnék munkát találni,...

Jó online tőzsdejátékot tudtok nekem ajánlani?

Kiszeretném próbálni magam a tőzsdézésben. Igazából nem szimulátor programot keresek, mert abból találtam egy csomót. Valami olyasmit keresek ahol a tagok csereberélhetnek egymás közt, valós részvényárak alapján. Előre is köszönöm a segítséget!

Milyen jogaim vannak online fizetés és online vásárlásnál?

Sziasztok! Szeretnék rendelni oktatóvideó csomagot netről, ami úgy működik, hogy átutalás vagy paypal fizetés után, kapsz hozzáférést és letöltheted! Kérdésem annyi, hogy mik a jogaim, ha fizetés után mégsem kapnám meg a hozzáférést, vagy nem lenne letölthető...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!