Mi a rolnizás szabálya?

válasza:200 Ft: 40 db
100 Ft: 20 db
50 20 20 5 Ft: 50 db
A rolnira nevet és elérhetőséget kell írni.Rá kell ìrni azt is mit tartslmaz,pl.: 20x100=2000 Ft.De ilyen mennyiségnél érdemes zsàkot kérni:
A postàn adnak zsákot és zsàkfület is,arra kell ìrni az adatokat és előre rà van nyomtatva a bele való mennyiség,pl.:500 dbx5Ft,200 dbx100Ft.
Ki kell hozzá tölteni egy úgynevezett kötelező nyilatkozatot a postán,ehhez kell igazolvány is.Ezt egy évben egyszer kell kitölteni,azt tartalmazza hogy felelősséget vállalsz a feltüntetett darabszàmokért és eltérés esetén a hiányzó összeget befizeted.Természetesen a rolnikon és zsákokon is annak az adatait kell feltüntetni aki a kötelező ny.-t kitöltötte.
Kapcsolódó kérdések:
Elég sok aprópénzem (200-as, 100-as, 50-es) gyűlt össze, szeretném beváltani. Hogyan kell berolnizni? Mi az, amit fel kell tüntetni a rolnin? Hány db-ot lehet egybe csomagolni? Mi van olyankor, ha elég ügyetlen vagyok, és nem tudom berolnizni? Mennyi pénzt váltanak be egyszerre a postán?
Hogy számol a penztaros ha vissza ad? :) van rá szabály?
2009-ben elváltam a feleségemtől.Egy gyermekünk született(11 éves) akit 1 hét anyával 1 hét apával rendszerben nevelünk.Gyermektartás ebben a formában nincs,a kislányunkal kapcsolatos kiadásokat megfelezzük.A családi pótlékot-megállapodásunk értelmében- a volt...
2. Tarts fenn pozítív hozzáállást! 3. Fókuszáld az erőd kétszer! Egyszer az ideális cégre vagy állásra, egyszer meg a saját jó tulajdonságaidra amik pénzt hoznak neked. 4. Használj szokatlan csatornákat! Ne a munkafelvételt hanem valaki mást pl a cég webmasterét...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!