Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol a legolcsóbb az élet a...

Hol a legolcsóbb az élet a forró égöv mentén? /Afrika kivételével/

Figyelt kérdés
Amerika-Ázsia-Szigetek jöhetnek szóba/lakás rezsi étel ital stb.Sri Lanka?

2015. júl. 19. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem kizarolag a koltsegeket nezzuk, hanem azt is, amit a penzedert kapsz meg az orszag fejlettseget es kozbiztonsagot, Thaifold verhetetlen.
2015. júl. 19. 19:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Ott már voltam,de turistaként egész más /étterem,ajándék vásárlás stb./
2015. júl. 20. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Kirandulni akarsz vagy ott elni?
2015. júl. 20. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:

"de turistaként egész más /étterem,ajándék vásárlás stb./"

Ezt hogy erted? Vehetsz kajat olcso utcai arusoktol, ahogy az ottaniak csinaljak, nagyon olcso es ha figyelsz, hogy friss legyen es olyansmi amit foztek, nem lesz bajodd tole.

2015. júl. 20. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Ott élni!--ezért lettem volna kíváncsi havonta mennyiből lehet megélni rezsivel együtt cca.
2015. júl. 20. 17:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Mik az igenyeid, egy profi legkondis lakasban akarsz lakni, aminek a kozeleben van plaza, mozi, vilagszinvonalu korhaz, bank, konditerem, stabil internetkapcsolat, vagy megelegeszel egy bambuszkunyhoval is? Bangkokban szukseged lesz havi 250 ezer forintra, Chiang Rai-ban viszont eleg lehet 150. Ha megtanulod a nyelvuket es fozol magadnak, ennel kevesebbol is ki lehet jonni.
2015. júl. 20. 18:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Mivel Bangkokban és Pattayan voltam,akkor inkább az óceán mellett!!!Bangkokban semmiképp/nagyon sok ember óriási forgalom stb.
2015. júl. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes külföldre utaznom, hogy kicsit értelmet találjak az életemnek?

Reménytelenségemben írok már ide, és fordulok hozzátok, akiknek nagy örömömre van ideje és emberiessége válaszolni. Elég régóta érzem haszontalannak magam, mindig útba vagyok, kisebb dolgokat is jobban magamra veszek. Hosszú az elősztori, 3 év leforgása alatt, lényege,...

Mihez kezdjek most?

Művészeti iskolát készülök végezni, de félek, hogy nem fogok tudni egyáltalán megélni a szakmámból és a szüleim nyakán kell maradnom. Valaki tudna valami tanácsot adni, hogy mihez kezdjek?

Milyen az élet külföldön, hogy jutottatok ki?

Arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek az USA-ról, Afrikáról, Ausztráliáról, Kanadáról. Mindig is külföldön akartam élni, de még nem tudom hova is lenne érdemes kimenni. Most nem kritizáló válaszokat szeretnék olyan Magyaroktól akik nem is jártak még külföldön,...

Ti mit tennétek?

Mind1 milyen okok miatt de 10 hónapra Afrikába kell költöznünk (anyum foglalkozása miatt).Nem tudom mit tegyek,választhatnám azt,hogy apukámhoz költözök de anya nagyon nem szeretné és ha felhozom a témát a húgom is rögtön elkezd sírni. Gyűlölöm a meleget és nem...

Ghánában vannak valami szokások az esküvővel, házassággal kapcsolatban? Illetve az ottani élet mennyivel másabb a házasság terén mint az EU-ban?

Esetleg ha tudtok valami érdekességet ami ott van és itt nincs (szokásra gondolok) akkor légyszi írjátok le Vagy ha valamilyen oldalat tudtok ahol olvashatok ilyenről,megköszönném

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!