Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lidl raktárakban 502 ezres...

Lidl raktárakban 502 ezres bruttó T fizethetnek egy targoncás nak? Ismertek e olyat, aki ott dolgozik ebben a munkakörben, vagy valós lehet e ez az összeg egyáltalán?

Figyelt kérdés

Kiszamoltam az kb 326 000 forint nettóban, plussz a kafeteria.

Nem sok különbség , de azért mégiscsak 70 000 a mostani bérem meg az között.

2020. febr. 5. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezz!
2020. febr. 5. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a kezdő bér. Hanem az ott eltöltött X év után adnak ennyit.
2020. febr. 5. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2 év kiemelkedő teljesítmény (évente nulla betegácsi zéró hiányzás károkozás ) .
2020. febr. 5. 17:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor nembiztos hogy megéri
2020. febr. 5. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
X év ott töltött idő után, túlóra pótlékokkal, meg ha bevállalsz majd minden hétvégét. A Lidl-ben sincs kolbászból a kerítés. Ha váltani akarsz akkor hívd fel őket, de arra számíts, hogy a sz...rt is kihajtják belőled, folyamatosan figyelni fogják a normákat és minden eltérést, hibát azonnal levonnak.
2020. febr. 5. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Te láttad a lidl-s munkatempot ? Ha nálunk így dolgoznának az emberek 800at is fizetnének.
2020. febr. 6. 06:21
 7/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, jelenleg hol dolgozol?
2021. febr. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Szegeden vagy akár más vidéki városban mi az átlagos bruttó bér amit egy Junior (1 év tapasztalat) fejlesztő kaphat (legyen az Java, C/C++, web stb)?...

Sokat hallani, hogy itt ott mennyit keresnek. Ahol én vagyok ott 285 bruttót (~190 nettó) kapok BSc vel. Ezelőtt 1 évvel a 0 tapasztalatommal 120 nettóért, bérminimumért akartak felvenni máshol, igaz ott megjegyezték hogy ez persze újra lenne tárgyalva a próbaidő...

232. 000 bruttó az mennyi nettó összeg?

Ennyit ajánlanak heti 30 órával eladó pozícióra.

Debrenben körülbelül mennyi az átlagos bruttó fizetés? Debreceniek tapasztalataira vagyok kíváncsi, mivel költözés előtt állok és kaptam egy...

Nyilván mindenkinek az egyéni szükségletei a mérvadóak, de ugyanakkor van az az összeg, amelyből az illető optimális esetben kényelmesen tud is félre tenni.

Kb milyen összegre számíthatok erre a kis időre?

Közalkalkazotti jogviszonyba vettek fel, papíron július 16-tal, (de július 17.-én volt az első munkanapom). De kaptam egy jobb lehetőséget, ahol aug. 1.-én tudtam kezdeni. Így július 31.-én beadtam a felmondásom, próbaidő alatt, azonnali hatállyal. Brutto 161.000...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!