Lidl raktárakban 502 ezres bruttó T fizethetnek egy targoncás nak? Ismertek e olyat, aki ott dolgozik ebben a munkakörben, vagy valós lehet e ez az összeg egyáltalán?
Kiszamoltam az kb 326 000 forint nettóban, plussz a kafeteria.
Nem sok különbség , de azért mégiscsak 70 000 a mostani bérem meg az között.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Esetleg írjam oda, hogy "Nettó <összeg>"?
Sokat hallani, hogy itt ott mennyit keresnek. Ahol én vagyok ott 285 bruttót (~190 nettó) kapok BSc vel. Ezelőtt 1 évvel a 0 tapasztalatommal 120 nettóért, bérminimumért akartak felvenni máshol, igaz ott megjegyezték hogy ez persze újra lenne tárgyalva a próbaidő...
Ennyit ajánlanak heti 30 órával eladó pozícióra.
Nyilván mindenkinek az egyéni szükségletei a mérvadóak, de ugyanakkor van az az összeg, amelyből az illető optimális esetben kényelmesen tud is félre tenni.
Közalkalkazotti jogviszonyba vettek fel, papíron július 16-tal, (de július 17.-én volt az első munkanapom). De kaptam egy jobb lehetőséget, ahol aug. 1.-én tudtam kezdeni. Így július 31.-én beadtam a felmondásom, próbaidő alatt, azonnali hatállyal. Brutto 161.000...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!