Ki mennyit keres az AttaPoll kérdőív kitöltővel?
Sziasztok!
Ki mennyit keres havi szinten az AttaPoll appal?
Jelenleg 2 ezer forintnál járok 2 hét alatt

10 nap alatt: 251 forint.
AVG: 25,1 forintot.
Mennyi idő alatt szedek össze tízezret?
25,1*nap = 10.000
nap = 10.000/25,1
nap = 398,4
Mennyi idő alatt szedek össze egy ezrest?
nap = 1000/25,1
nap = 39,8 nap
Van egy másik hely is, amit használok
10 nap alatt: 331,89 forint.
AVG: 33,181
Mennyi idő alatt szedek össze egy ezrest a másik helyen?
nap = 1000/33,181
nap = 30,13
Összesen 2000 forintot tudok szerezni 40 nap alatt a két oldallal együtt.
Évente 21.000 forintot.
Szerintem nagyjából ez a realitás.

Az ötödik válaszoló vagyok és megvolt az első kiutalásom Revolut számlára. Eddig összesen 948 forintot kerestem az alkalmazással.
AVG: 24,3 forint.
Kicsit rontottunk az átlagon, de ha holnap befolyik 52 forint, akkor meglesz az első ezres.
Ami szomorúbb, hogy egy másik oldalt is használok és ott már nem nagyon jönnek a kérdőívek. Ha ez nem lenne elég problémás, ma 15 forintot ajánlottak ugyan annak a kérdőívnek a kitöltéséért, amivel előtte az Attapollban kerestem 115 forintot. Kiderült a lehúzás! Lehet, hogy nem is fogom tovább azt az oldalt eröltetni.

Persze... Kereshetsz vele évente párezer forintot aránytalanul sok befektetett munkával. Ha 1000 forintos órabérrel számolunk (ez lenne a minimum...), akkor egy 3 perces kérdőívvel kellene 150 forintot keresned. Egy 150 forintot kínáló kérdőív kitöltése emlékezetem szerint legalább 15 percet vett igénybe, ami kettőszáz forintos órabért jelent.
Egy közmunkás havi 160 óra munkával keres 80 ezer forintot. Ez 500 forintos óránkénti díjazást jelent.
Vagyis 60%-al többet keres egy közmunkás egységnyi idő alatt. Ezzel aztán tényleg rohadtul megszedheted magad...

"Ha 1000 forintos órabérrel számolunk, akkor egy 3 perces kérdőívvel kellene 150 forintot keresned"
Ezt meg ne kérdezzétek, miből számoltam ki... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!