Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Véleményetek a Bárdi autó...

Véleményetek a Bárdi autó állásairól?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkodom azon, hogy munkahelyet váltok, és az első ötletem az a Bárdi autóalkatrész kiszállítói állás, vagy pedig a Bárdinál raktáros állás? Tudnátok írni tapasztalatokat, illetve azt, hogy milyen kategóriában van a fizetés?
2021. márc. 6. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak fizetgetnek.
2021. márc. 6. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pesti telephelyen kezdő bér 170k nettó lett volna, de azt ígérték, ha látják, hogy ügyes, megbízható stb vagy akkor emelnek rajta, hát én nem kértem belőle, mert tudom magamról, hogy jól dolgozok és szorgalmasan, de nem fognak emelni úgy se 50 ezret még akkor sem, ha a belem kidolgozom.
2021. márc. 6. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

A sógorom dolgozik ott, de mesélt róla sokat.

Első körben rendívül kellemetlen csalódás volt neki, mert a bárdiról az ugrik be az embernek, hogy milliárdos forgalmú cég, akkor biztos valami hiperszuper központi raktára van.

Erre egy lepusztult leszakadt 100 éves ganz gyár épületben van a központjuk, ami beázik, omladozik, fűtetlen és egy rendetlen poros, szétrepedt padlózatú igénytelen koszfészek az egész.

A következő negatív, hogy minimálbéres vagy ahhoz közeli a legális bejelentés és erre jön mindenféle kutyafa sza pótlék, ami kb ugyanaz, mint a minimálos bejelentés a többi borítékba.

A lényege, hogy ha lebetegedsz, akkor dögölj éhen és persze nem lesz nyugdíjad.

Ami meg pozitív volt neki, hogy tiszta rendes a vezetés és a többi melóhelyéhez képest gyakorlatilag nincsen stressz, mert nincsen furkálás, kitúrás.

Nem kell nyalizni felfelé, meg állandóan helyezkedni, hogy ne rúgjanak ki meg ilyenek.

Nem kell parázni, hogy becsődöl a cég, vagy vesznek fel mást aki megcsinálja a melódat 20e vel olcsóbban, hanem mindenki csinálja a dolgát és kész, kapod érte a megbeszélt pénzt.

Nagyon szélsőséges dolgot kell csinálni a kirúgáshoz.

Mondjuk ő nem sofőr meg futkározó raktáros, hanem targoncavezető.

A pénz az ló fasz, de így, hogy a covid alatt eddig 2 cég csődölt be ahol dolgozott,átmenetire jó. 240 nettó.

2021. máj. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Unix Autó, csomagoló (áruösszekészítő) munkakörről tudnátok véleményeket írni?

Behívtak egy első fordulós interjúra, kíváncsi lennék, hogy tesztet kell írni? Gondolom lesz második forduló is, ott mit kell csinálni? Illetve ha valaki már ott dolgozik, milyen a munkakörnyezet?

Hogyan tudnék előre jutni? Saját lakás? Autó? Tapasztalt emberek véleményére vagyok kíváncsi

Pályakezdő egészségügyi dolgozó vagyok, 1 éve dolgozom benne, sajnos azt látom, hogy csomó eus ismerősöm ki ment külföldre már van saját lakása autója én meg itt vagyok, és minimálbérért dolgozom... Engem igazából nem vonz a külföld itthon szeretném a karrieremet...

Bárdi autó, Unix Kiszállítói munka. Kinek mi a véleménye? 2017. Vélemények érdekelnének.

Mindig hirdetnek értékesítő, kiszállító pozíciókba. Mennyit keresnek itt, milyen a munka? Igazak a rossz hírek hogy mindenért levonás és hajtás van ??

Iphone 5s-et szeretnék venni zsebpénzből de az apám adott egy ajánlatot. Kikérhetem a véleményeteket? Köszönöm.

szerinte felesleges ennyi pénzt kiadni egy telefonra ami nem tud többet mint egy olcsóbb.nem vagyok sznob de barátnőmnek is az van és láttam hogy milyen jó.mondtam apának hogy saját pénzből venném de ő nem szeretné hogy butaságokra költsem el a pénzem.azt mondta hogy...

Véleményeket a KÖBE bíztositorol! Érdemes náluk autó kötelezőt megkötni?

Olyanokra vagyok kíváncsi aki volt vagy van náluk!És hogy baleset esetén mennyire szeretnek fizetni. Mert árba ez a legkedvezőbb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!