Önéletrajzba a lakcímemhez írhatok postafiókot?
Igazából nem szeretném semmiképpen se, ha levélben keresnének meg, ezért írok telszámot és e-mailt is.
Postafiók így oké?
A legritkább esetben szokták levélben értesiteni a jelentkezőket. De szerintem a Te esetedben a legjobb megoldás az lenne, ha beirnád a lakcimed. És csinálnál még egy rubrikát, levelezési cimmel. Én is ezt tettem anno, amikor nem akartam a cimemre a postát.
Lakcimhez beirni postafiókot tényleg butaság lenne- komolytalan jelentkezőnek tünik, aki nem tudja mit jelent a lakcim szó.
Fontold meg az ötletem, bár szerintem úgyse fognak levélben értesiteni.Manapság legtöbbször már a pályázatod is elektronikus úton kell elküldened. (bocsi az i-kért, nincs hosszú i a gépemen :)
Éppen most írtad le, miért nincs értelme megadni a lakcímet. Egyébként a HR-esnek kb. semmi köze nincs az emberek lakcíméhez, ha csak ezen múlik a munkavállalóba vetett bizalom, hogy van-e lakcím az önéletrajzán, akkor ennyi erővel akár lakáskulcsot is adhatnánk a kezébe.
A lakcím mondjuk úgy, hogy eléggé magán jellegű, személyes adat.
Végül is, ha belegondolsz munkakeresés címén nyakra-főre megadod a lakcímed sok vadidegen embernek. Kinek jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!