Melyik munkahelyet választanátok?
1: jelenlegi munkahelyem, tudom a feladatokat, változatos, szabad vagyok munkaidőben, céges autó, céges telefon, laptop, HO is volt már, helyben van a munkahely, sima beosztotti munkakör.
2: irodai munka napi bejárással, hasonló terület de sok az új dolog, túlóra is előfordul, középvezetői beosztás, 40 km-re kellene járni.
A fizetés a 2. helyen 30 ezer forinttal több, illetve még tanulok munka mellett.

válasza:

válasza:Már a 40 km-es ingázás többet elvinne, mint a 30 ezer.
És gondolom középvezető szinten az a 30 ezer max 7-8%-os eltérést jelentene, ami lópikula.
Én nemrég egy olyan melót utasítottam vissza, ahol 33%-kal több lett volna a fizu, csak azért, mert jóval nagyobb lett volna a munkaterhelés.

válasza:

válasza:

válasza:Ha ott 30 ezerrel kapsz többet középvezetőként (amit a bejárás elvisz), mint a mostani helyen sima beosztottként, akkor nem érdemes váltani..
A mostani helyeden ezek szerint ha becsúszik egy előléptetés, jóval többet kapsz majd mint az új helyen kapnál.

válasza:30 ezer az valóban nem sok. Viszont az is kérdés, hogy a hosszú távú karrierépítésben ez segítene- e. Ezt viszont addig nem tudod, amíg el nem vállalod. Volt már nekem olyan munkahelyem, ahol mindent megígértek, aztán nem lett belőle semmi, lehetetlen volt felfelé lépni a ranglétrán.
Azért a 40 km ingázás elég sok, pláne a mostani benzinárakkal. Bejárást fizetik?
Plusz azért azt is vedd figyelembe, hogyha napi 80 km-t beleteszel a saját autódba elég hamar le fog amortizálódni, és azt nem fizeti ki neked senki.
Szóval összességében én azt hiszem nem váltanék. Közelebb nincs valami jobb meló?
A 2. helyen a tömegközlekedést 100%-ban fizetik, az üzemanyagot 30 forint/km.
Fejlődni és előrelépni lehet, multi, most bővülnek és nagyon elhúzták a mézesmadzagot interjún.

válasza:Szerintem te már eldöntötted. Nem minden a pénz.
Ahogy érzed, ha tetszik a feladat, és bele vagy fásulva az előzőbe, akkor vállald el.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
1.) Szalagmunka a helyi gyárban, 3 műszakban. A fizetés jól hangzik, de gerincműtöttként nem biztos, hogy ajánlott nekem. Ismerősöm dolgozik ott, azt mondja, pótlékokkal megvan a nettó 420 ezer havonta. 2.) Tanári állás (van egy történelemtanári diplomám) a helyi...
1.: Hétfőtől péntekig tart, hosszú betanítási idő, nehéz, sok az elvárás. 2.: Pénteken, szombaton és vasárnap fix dolgozni kell plusz még két hétköznap, a munka nem nehéz. Mindkettőre igaz: home office. Fizetés ugyanannyi vagy nem sokkal több az egyik a másiknál.
1. Bp, home office, kb heti 1x kell bemenni, de van olyan időszak, hogy többször. 200 kmre van tőlem, vonattal járnék be, amikor szükséges. Itt a bérem bruttó 500 lenne plusz havi nettó 35 ezer cafetéria, ingyen angol oktató program és előrelépési lehetőség rövid időn...
A napokban 2 helyen voltam interjúzni, mindkettő a befejező fázisban van már és úgy érzem jól sikerültek. Tegyük fel, hogy mindkettőtől kapok ajánlatot (persze nem biztos hogy így is lesz). Az egyik egy (nemzetközi) ügyvédi iroda, ahová ügyvédjelöltnek jelentkeztem, a...
1.Nagyon jó hangulatú iroda,jófej munkatársakkal(már-már baráti szint), nagyon laza munkaidő tekintetében(ha akarsz dolgozni bemész,ha nem akkor nem),fejlődési lehetőség kevés van, kevés fizetés.(190 ezer forint) 2.Komolyabb munkahely, szigorú munkaidővel, fejlődési...
1. 3 műszak, br. 1350 Ft/ óra. Hajnali 3kor kellene kelnem a reggeli műszakhoz. 2 óra az út csak oda cégessel. 2. Itt nincs helyben céges busz csak 10 km-el odébb ahol 5.45-kor indul a busz, de ígyis 5kor elég lenne kelnem mert 20 perc alatt ott vagyok. Nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!