Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesti élelmiszerbolti...

Tibor.horvath kérdése:

Budapesti élelmiszerbolti pénztáros kb. mennyit keres?

Figyelt kérdés

Nagyobb üzeletekre gondolok, pl. tesco, aldi, penny, lidl, stb.

Nettóban kb. mennyire lehet számitani havonta?

2024. febr. 28. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
250-450 között, mert nyilván bolttól is, meg több más feltételtől is függhet akár adott esetben…
2024. febr. 28. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Bruttó 350 körüli az átlag alapbér. Erre jöhetnek még juttatások, pl műszakpótlék, stb.
2024. febr. 28. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
300-550 között
2024. febr. 28. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
manapság egy betanított munkás is 400 ezret vissz haza.
2024. febr. 28. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hol keresnek annyit? Én irodában dolgozok és nem viszek haza 400-at sajnos. Még 300-at sem... Szerintem 400-at sajnos max bruttóban kapnak sok helyen.
2024. febr. 29. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Minimálbér + alamizsna
2024. márc. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Van esély rá, hogy normális eladó/pénztárost találjon valaki, aki boltot üzemeltet?

Nem régen nyitottunk egy megyeszékhelyen élelmiszer jellegű vegyesüzletet. A munkaügyi hivatalnál regisztráltunk, annak rendje és módja szerint, hogy szakképzett dolgozókat találjunk, akiket ha kapunk támogatást, alkalmaztunk is volna hosszabb távra. A 10 személy,...

Más is tapasztalta ezt a Pennyben?

Eddig igaz 2x voltam a Pennyben, igazából meg vagyok elégedve vele, de második alkalom, hogy a pénztárosok amikor lehúzzák az árut, nem hogy nekem tolják kifelé, hanem ott hagyják a lehúzótól 1-2 centire és alig érem el néha és még csak nem is akarja odébb tolni. Más...

Mennyire nehéz a pénztáros munka?

Jelentkeztem bolti eladóként sok helyre és szeretnék valahol elhelyezkedni. Van bolti eladós tapasztalatom de ott nem kellett nekem a pénztárba állnom így kicsit félek tőle. Mert tök nyugis munka volt igazából. Persze megmutatták és akkor érdekes egyáltalán nem...

Az élelmiszerbolti dolgozók védelme érdekében miért nem tesznek semmit, így koronavírus-járvány idején?

Tisztában vagyok vele, hogy a teljes lezárás kivitelezhetetlen, nem is várom el, de rövidített műszakokat/rövidített nyitvatartást, illetve ezekkel egybekötött létszámkorlátozást igazán bevezethetnének, a maszkokról nem is beszélve. Magam is a kereskedelemben dolgozom...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!