Budapesti élelmiszerbolti pénztáros kb. mennyit keres?
Nagyobb üzeletekre gondolok, pl. tesco, aldi, penny, lidl, stb.
Nettóban kb. mennyire lehet számitani havonta?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem régen nyitottunk egy megyeszékhelyen élelmiszer jellegű vegyesüzletet. A munkaügyi hivatalnál regisztráltunk, annak rendje és módja szerint, hogy szakképzett dolgozókat találjunk, akiket ha kapunk támogatást, alkalmaztunk is volna hosszabb távra. A 10 személy,...
Eddig igaz 2x voltam a Pennyben, igazából meg vagyok elégedve vele, de második alkalom, hogy a pénztárosok amikor lehúzzák az árut, nem hogy nekem tolják kifelé, hanem ott hagyják a lehúzótól 1-2 centire és alig érem el néha és még csak nem is akarja odébb tolni. Más...
Jelentkeztem bolti eladóként sok helyre és szeretnék valahol elhelyezkedni. Van bolti eladós tapasztalatom de ott nem kellett nekem a pénztárba állnom így kicsit félek tőle. Mert tök nyugis munka volt igazából. Persze megmutatták és akkor érdekes egyáltalán nem...
Tisztában vagyok vele, hogy a teljes lezárás kivitelezhetetlen, nem is várom el, de rövidített műszakokat/rövidített nyitvatartást, illetve ezekkel egybekötött létszámkorlátozást igazán bevezethetnének, a maszkokról nem is beszélve. Magam is a kereskedelemben dolgozom...
Vagy ez más élelmiszerboltban is így működik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!