Vannak olyan olyan cégek v nem tudom hogy nevezik ezeket magyar országon amelyek fiatal vállalkozókat segítik?

válasza:Mármint miben segítik? Reklámozásban? Tanácsadásban? Finanszírozásban?
Ha kicsit konkrétabb vagy, kitalálhatjuk.

válasza:Tisztelt Kérdező!
Vannak bizonyos cégek, akik ingyen oda adja a berendezéseit (pl: hűtő, kávégép stb) a saját reklámozása céljából. Csak annyi, hogy szerződést kell írni és tőlük kell venned a termékeit (kávé, üdítő stb). Sok kereskedelmi cég így csinálja. Természetesen ha pénzre lenne szükséged akkor érdemes pályázaton rész venned vagy esetleg felkeresni a Bankokat és a legmegfelelőbbet választanod.
Kapcsolódó kérdések:
Vigyem el valami régészhez? És ha igen akkor hova? Csak mert felvidéki vagyok és fogalmam sincs hol találok illetékest. Érhet valamennyit?
Vagy a német pasik nem rajonganak annyira a magyar lányokért?
Azért kérdezem mert én is ezen a pályán szeretnék tovább tanulni.. 14/l
Nincs is annál jobb, mint kedvtelésből ksh-zni meg eus és nem eus országok munkanélküliégi rátáit nézegetni. Optimizmussal és derűlátással tölt el, hogy a mi magyar 25 év alatti fiataljainknak "csak" 28,5%-a munkanélküli (regisztrált), míg a görögöknél ez 55,4%. Azért...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!