Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vannak olyan olyan cégek v...

Vannak olyan olyan cégek v nem tudom hogy nevezik ezeket magyar országon amelyek fiatal vállalkozókat segítik?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Mármint miben segítik? Reklámozásban? Tanácsadásban? Finanszírozásban?

Ha kicsit konkrétabb vagy, kitalálhatjuk.

2013. márc. 13. 22:39
 2/7 A kérdező kommentje:
leginkább a finanszírozásra lenne szükségem...
2013. márc. 13. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze. Banknak hívják.
2013. márc. 13. 22:54
 4/7 A kérdező kommentje:
vendéglátói egység létrehozásának/beindításának a költségeire illetve a kivitelezésére tudnak tőkét biztosítani, valamilyen formában elnézést az idétlen megfogalmazásért
2013. márc. 13. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik bank fog hitelezni.
2013. márc. 13. 22:56
 6/7 A kérdező kommentje:
kössz kössz
2013. márc. 13. 22:59
 7/7 LVM Kft. válasza:

Tisztelt Kérdező!

Vannak bizonyos cégek, akik ingyen oda adja a berendezéseit (pl: hűtő, kávégép stb) a saját reklámozása céljából. Csak annyi, hogy szerződést kell írni és tőlük kell venned a termékeit (kávé, üdítő stb). Sok kereskedelmi cég így csinálja. Természetesen ha pénzre lenne szükséged akkor érdemes pályázaton rész venned vagy esetleg felkeresni a Bankokat és a legmegfelelőbbet választanod.

2013. márc. 14. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Van egy Honfoglaláskori rovásírásos keresztem amit még az édesanyám talált fiatal korában. Nem tudom igazi e, de elég réginek tűnik. Mit kezdjek vele?

Vigyem el valami régészhez? És ha igen akkor hova? Csak mert felvidéki vagyok és fogalmam sincs hol találok illetékest. Érhet valamennyit?

Mit szólsz hozzá, hogy a mi magyar 25 év alatti fiataljainknak "csak" 28,5%-a munkanélküli? (lent)

Nincs is annál jobb, mint kedvtelésből ksh-zni meg eus és nem eus országok munkanélküliégi rátáit nézegetni. Optimizmussal és derűlátással tölt el, hogy a mi magyar 25 év alatti fiataljainknak "csak" 28,5%-a munkanélküli (regisztrált), míg a görögöknél ez 55,4%. Azért...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!