válasza:

válasza:Szerintem meg lehetne ezen változtatni még akkor is ha felmenne a hús ára, így is próbálok falusi húst venni amiről ez ember legalább részben elhiszi hogy szebb élete volt.
Ha már azért meghal egy állat hogy én egyek, annyit megérdemelne hogy minőségi életet él a vágásig.
Kapcsolódó kérdések:
Mostanában nagyon sok mézet fogyasztok, általában kenyérrel, 1 hét alatt elfogy egy üveg méz, és egy olyat láttam hogy az orvosok naponta csak egy teáskanállal ajánlanak, de nekem ez egy nap kb 6-8, van bármiféle kártékony hatása a sok méz fogyasztásnak? Ha ez számít...
A jellemük,napirendük,ápolásuk,tanításuk érdekelne,valamint az hogy miből milyen márkájút használtok (Pl:.samponból,kutyatápból stb)
17 éves vagyok mindig szerettem a lovakat és folyamatosan lovagolok is.Anyum egyszer azt el dönthetem mit szeretnék a 18. születésnapomra kocsit vagy lovat, termeszetesen a lovat valasztottam. Adódott egy olyan lehetőség hogy meg vehetjük azt a livat amelyiken már...
Két nőstény vagy egy hím egy nőstény tengerimalac?
Weblap: Kössz mindenkinek a segítő válaszokat előre is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!