Vettem egy amerikai minimalacot de sehogy sem akar odajönni hozzám, mindig elszalad . Mit kéne tennem hogy odaszokjon?

válasza:Hol vetted és mennyiért? Én is akartam, de nem találtam sehol :(
Raksz fel róla képet? :)
Érden vettem egy családnál
van még sok kicsi
az Expressz oldalon megtalálod a hirdetésüket nem csak ez az 1hely van nagyon sok van
vagy pl írd be a googlebe hogy minimalac eladó törpemalac eladó ilyen kulcsszavakat és rengeteg lefog jönni
képeket hmmmm :D
most még röfög és rohangál össze vissza de szerencsére amikor hazaértünk azonnal elkezdett enni mintha éheztetve lett volna :D pedig kis kövér :)
ha majd odajön hozzám akkor csinálok :)
amúgy kis fekete , fehér a hasa és lába a fején is van egy fehér folt :)

válasza:Jajj biztos nagyon aranyos lehet :)
De, hogy a kérdésedre válaszoljak: szerintem fokozatosan meg fog szokni a malacka, csak még új neki a környezet és te is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
indokold: sztem .... mert ....: sztem azért ne a .... mert:.....
Szegénynek már olyan nagyok a körmei a hátsó lábán, hogy biceg. Van valami erre használható szerszám? Vagy vigyem el kisállat kozmetikushoz? :) Előre is köszönöm a válaszokat!
egy ehhez hasonló minimalacot szeretnlk venni: (itt van egy oár kép)na lényeg, hogy szerintetek hol vehetnék ehhez hasonló minimaalacot? és ez milyen fajta lehet?nézegettem eladóakat, olyan 20 ezer körül vannak, nem tudtok 15-ért, esetleg 10ért? jó lenne :D és tudtok...
) kutatónő neve érdekel, akinek film is készült az életéről. (Talán az 1950-es,60-as években dolgozott. )
Ezek a malackák tényleg csak ilyen picik? Mert akkor kissebb mint a törpenyulam. Hallottam már minimalacról ami 35-50 kilós de ezek nincsenek sztem 5kg-osak sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!