Szerintetek Komárom Esztergom megyében tatabánya környékén milyen fajta állatot érdemes tenyészteni? Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!

válasza:Tatabánya egy totál halott hely.
Itt semmilyen vállalkozásba nem érdemes belefogni, mert igen hamar be fog csődölni.
Hidd el...
kutyát
a másodiknak mg üzenném, ha mindenki így áll hozzá, akkor ne csodálkozzunk, hogy itt tartunk...

válasza:Nem áll így mindenki hozzá, de látom, a saját szememmel.
Akármi megnyit, 1-2 hónap és vége.
Bármi.
Akárhol.
Itt kétféle ember van: öreg és szegény.
Az egyik nem vesz semmit, nem megy sehova, a második nem tud.
Hidd el, én nagyon boldog lennék, ha lennének normális szórakozóhelyek, éttermek, etc...
De nincs. :D
A "kínaik" mondjuk megmaradnak, arra aztán van igény...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyire könnyü eladni a tejét kösz előre is
Milyen fajtát keresik itt a környéken?
Szóval amire van kereslet könnyen ellehet adni mert én szeretnék tenyészteni csak nem tudom milyen állatot tenyésszek. FONTOS. , és ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!
és hogy éri meg jobban eladni malacként vagy hízóként? Mennyi pénz mire 1 malacot felhizlalok hízóra? Komárom Esztergom megyében könnyű eladni őket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!