Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes Komárom...

Bulaz kérdése:

Szerintetek érdemes Komárom Esztergom megyében Oroszlány környékén tenyészteni nyulat ha igen akkor milyen fajtát érdemes melyiket lehet könnyen eladni? Milyen fajtát keresik itt a környéken?

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 17:51
 1/10 anonim válasza:
Én is oroszlány környéki vagyok de még nemhalottam környéken senkitől hogy nyulat keresne maximum húsvét környékén kelendők a különböző törpenyulak
2011. okt. 16. 17:06
 2/10 A kérdező kommentje:
érdemes valamit tenyészteni szerinted?
2011. okt. 16. 21:02
 3/10 anonim válasza:

nem tudom,én is pont ezen gondolkodok már hetek óta.

területi adottságokkal hogy állsz?nagyobb testű állatokat is tudnál tenyészteni?

2011. okt. 16. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
igen mert a szomszéd oda adná a telkét szoval lenne kb 1000m2
2011. okt. 17. 07:22
 5/10 anonim válasza:
Hát akkor akár bármibe belevághatsz.itt már csak az a kérdés hogy találsz-e felvásárlót amiben sajnos a környék nem igen gazdag...húsmarhába van jó pénz csak ahhoz kellene egy biztos felvásárló aki átvenné tőled az állatokat
2011. okt. 17. 21:39
 6/10 A kérdező kommentje:
hátja te tenyésztesz valamit?
2011. okt. 17. 21:45
 7/10 anonim válasza:
jelenleg csak kanárikat hobbiból majd nyáron fogok bele valamibe
2011. okt. 17. 22:11
 8/10 A kérdező kommentje:

mibe szeretnél belevágni?

mesélj:D

érdekelne mert lehet én is belevágok valamibe

adj ötletet:D

2011. okt. 17. 22:13
 9/10 anonim válasza:
pontosan még én se én is csak tervezgetek nézelődök aztán majd eldől:)
2011. okt. 17. 22:33
 10/10 A kérdező kommentje:
és mik azok a fajták ami felé hajlasz vagy milyen fajtán gondolkozol hogy mit tenyésszél?
2011. okt. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek megéri tehenet tenyészteni illetve tartani?

Mennyire könnyü eladni a tejét kösz előre is

Szerintetek Komárom Esztergom megyében tatabánya környékén milyen fajta állatot érdemes tenyészteni?

Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!

Milyen állatot lenne érdemes tenyészteni? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Szeretnék tenyészteni valamilyen állatot, őszintén kellene egy kis zsebpénz + imádom. Anyukám díjnyertes skótokat és uszkárokat tenyésztett. Persze én valami kis helyigényű, kicsi állatra gondoltam, amit el is lehet adni (nem kell rá hónapokat várni) , és azért pénzt...

Szerintetek Komárom Esztergom megyében melyik az az állatfaj amit keresnek?

Szóval amire van kereslet könnyen ellehet adni mert én szeretnék tenyészteni csak nem tudom milyen állatot tenyésszek. FONTOS. , és ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!

Szerintetek disznóból a mangalicát vagy a nagy fehéret érdemes tenyészteni illetve tartani?

és hogy éri meg jobban eladni malacként vagy hízóként? Mennyi pénz mire 1 malacot felhizlalok hízóra? Komárom Esztergom megyében könnyű eladni őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!