Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Komárom Esztergom...

Bulaz kérdése:

Szerintetek Komárom Esztergom megyében melyik az az állatfaj amit keresnek? Szóval amire van kereslet könnyen ellehet adni mert én szeretnék tenyészteni csak nem tudom milyen állatot tenyésszek. FONTOS. , és ÍRJATOK MINÉL TÖBBEN!

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 19:10
 1/3 anonim válasza:
hát én esztergomi vagyok és nagyon sok ismerősömnek van hörcsög,tengerimalac és kisebb fajta kutyák pl. : máltai selyemszőrű, yorkshire terrier :D
2011. okt. 14. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Malac, csirke. Tuti keresett állatfajták,főleg holtan.
2011. okt. 14. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
hát az a baj hogy nem olyan nagy az udvar és füvesitve szoval ilyen hogy malac eleve kizárva de azért köszi hogy irtál:D
2011. okt. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek megéri tehenet tenyészteni illetve tartani?

Mennyire könnyü eladni a tejét kösz előre is

Szerintetek Komárom Esztergom megyében tatabánya környékén milyen fajta állatot érdemes tenyészteni?

Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!

Milyen állatot lenne érdemes tenyészteni? (kérdésed túl rövid, magyarázatod túl hosszú)

Szeretnék tenyészteni valamilyen állatot, őszintén kellene egy kis zsebpénz + imádom. Anyukám díjnyertes skótokat és uszkárokat tenyésztett. Persze én valami kis helyigényű, kicsi állatra gondoltam, amit el is lehet adni (nem kell rá hónapokat várni) , és azért pénzt...

Szerintetek disznóból a mangalicát vagy a nagy fehéret érdemes tenyészteni illetve tartani?

és hogy éri meg jobban eladni malacként vagy hízóként? Mennyi pénz mire 1 malacot felhizlalok hízóra? Komárom Esztergom megyében könnyű eladni őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!