Szerintetek a kutyaajtó hülyeség?

Nem hülyeség.csak mecera.
Nekünk volt , a kutyus nagyon szerette, de borzasztó volt takarítani.Ha kinn esett benn is sár volt, behordott dolgokat ha nem vettük észre.Viszont amint rájött, hogy ki tud menni azonnal, abban a percben szobatiszta lett.
Kicseréltük az ajtót, már nincs kutyaajtó, és a kutya is megtanult szólni ha ki akar menni éjjel.

Hát ha van egy kutyád, aki kénye kedve szerint járhat-kelhet a lakás és az udvar között, akkor nem.
Amúgy én feleslegesnek tartom, mert még a kutyának ki kell mennie legalább kint vagy vele. Esetleg játszotok egyett stb. Szóval attól függ mire...

Szerintem jó. Én is szeretnék felszerelni, csak még nem akadt ember, aki kivágná a helyét az ajtón.
Nyáron nyitva az ajtó, ki-be járkálnak a kutyáim, de télen állandóan ugrálnom kell nyitni-csukni, mert persze mindegyikre máskor jön rá a pisilhetnék. :))

szerintem hülyeség. Szeretem biztos helyen tudni a kutyámat, na most ha éjjel is ki-be mászkál, ki tudja hogy pl. nem bántják e, nem e lopják el, megmérgezik vagy hasonlók (tudom szélsőséges dolgok, de megeshet)
Vagy pl. az olcsó lengőajtóson, bármi be is jöhet.
a kutya meg tudja tanulni, hogy szóljon, ha ki akar menni, így az ajtót sem kell szétvagdosni, és nem kell feleslegesen takarítani se.
Esetleg, még az infrakulcsos kutyaajtókban látok fantáziát..Igaz, ez drága, de programozható és általában 3 év garanciát adnak rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!