Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet kapni VETORYL 60 mg...

Hol lehet kapni VETORYL 60 mg gyógyszert? SOS

Figyelt kérdés
Van egy kutya akinek rendszerességgel kell szednie de már itt nem lehet kapni és már nincs neki sok.

2020. nov. 8. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eddig honnan szerezted be? És más alternatíva helyette nincs esetleg? Helyettesítő gyógyszer?
2020. nov. 8. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Modrenal is trilosztan alapanyagu gyogyszer.

Vetoryl allat gyogyszertarakban kaphato, vagy allatorvosi rendeloben (ha tartanak). Ha SOS kell, szerintem a budapesti allatkorhazban el lehet intezni, talan erdemes elotte odatelefonalni.

[link]

2020. nov. 8. 10:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2020. nov. 9. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Milyen féreghajtó lehet ez? Ma az állatpatikában olyan gyógyszert kaptam, amit a kutyának 30-kg súlyig 4.tablettát kell egyszerre beadni. Hatásos ez?

Egy papírzacskóban kaptam, nem tudom mi a neve. Egyszerre 4-et kell a kutyának be adni. Mi lehet ez a szer? Hatásos lehet?

Ivartalanítás utánra milyen gyógyszereket célszerű beszerezni?

Jövő hónapban ivartalanítják szuka kutyámat. Addig szeretnék tapasztalatot gyűjteni melyek azok a tabletták, kenőcsök amik jók a kutyának. Akár embernek való gyógyszerrel is tapasztalatokat. Remelem az orvos írni fog fájdalomcsillapítót is, ha nem megkérem. Gallért kapni fog.

Hogyan szoktátok a kutyátoknak minden alkalommal odaadni a gyógyszert?

A kutyámnak sajnos rendszeresen gyógyszert kell szednie betegség miatt. De nyilván magában nem eszi meg. Felvágottba szoktam. Belerakni de a gyógyszert általában kiköpi. Lenyomni a torkán nem akarom minden reggel, este... Nem lehet neki kellemes. Nektek akinek...

Milyen gyógyszer/elsősegély készlet kell egy kutyának?

Hamarosan lesz egy kutyám, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek az elsősegély/gyógyszer készletébe. Egyenlőre csak egy kullancs elleni spré és féreghajtó van.

A méhgyulladás gyógyszeres kezelése hatásos?

Van egy idős szuka kutyám. Lehet butaság volt, hogy nem ivartalanítottuk, de nem állt fenn a lehetőség, hogy a tüzelés alatt kan kutyákkal találkozzon. Sosem fialt. Most kiderült, hogy méhgyulladása van. A kora miatt az orvos nem javasolta a műtétet. Valószínűleg nem...

Veszélyes a szívféreg?

a kutyánkat szívféreggel diagnosztizálták de tünetmentes. a szívritmusa is rendben van és a légzésével sincsenek gondok, teljesen tünetmentes. de a knott teszt kimutatta nála. megéri elkezdeni a gyógyzseres kezelést? milyen veszélyei vannak a kutyának az életére...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!