Hol lehet kapni VETORYL 60 mg gyógyszert? SOS

válasza:

válasza:Modrenal is trilosztan alapanyagu gyogyszer.
Vetoryl allat gyogyszertarakban kaphato, vagy allatorvosi rendeloben (ha tartanak). Ha SOS kell, szerintem a budapesti allatkorhazban el lehet intezni, talan erdemes elotte odatelefonalni.
Kapcsolódó kérdések:
Egy papírzacskóban kaptam, nem tudom mi a neve. Egyszerre 4-et kell a kutyának be adni. Mi lehet ez a szer? Hatásos lehet?
Jövő hónapban ivartalanítják szuka kutyámat. Addig szeretnék tapasztalatot gyűjteni melyek azok a tabletták, kenőcsök amik jók a kutyának. Akár embernek való gyógyszerrel is tapasztalatokat. Remelem az orvos írni fog fájdalomcsillapítót is, ha nem megkérem. Gallért kapni fog.
A kutyámnak sajnos rendszeresen gyógyszert kell szednie betegség miatt. De nyilván magában nem eszi meg. Felvágottba szoktam. Belerakni de a gyógyszert általában kiköpi. Lenyomni a torkán nem akarom minden reggel, este... Nem lehet neki kellemes. Nektek akinek...
Hamarosan lesz egy kutyám, de nem tudom, hogy pontosan mit tegyek az elsősegély/gyógyszer készletébe. Egyenlőre csak egy kullancs elleni spré és féreghajtó van.
Van egy idős szuka kutyám. Lehet butaság volt, hogy nem ivartalanítottuk, de nem állt fenn a lehetőség, hogy a tüzelés alatt kan kutyákkal találkozzon. Sosem fialt. Most kiderült, hogy méhgyulladása van. A kora miatt az orvos nem javasolta a műtétet. Valószínűleg nem...
a kutyánkat szívféreggel diagnosztizálták de tünetmentes. a szívritmusa is rendben van és a légzésével sincsenek gondok, teljesen tünetmentes. de a knott teszt kimutatta nála. megéri elkezdeni a gyógyzseres kezelést? milyen veszélyei vannak a kutyának az életére...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!