Két hónapos, tegnap hazahozott labrador kiskutyát egyedül lehet hagyni éjjelre aludni?
Nappal sokat játszunk vele, mikor kifárad befekszik a helyére, alszik egy nagyot. Ám éjjel egyedül van.
A tenyésztő/eladó azt mondta, nincs gond azzal ha éjjel egyedül van, meg kell szoknia. Sokat nyüszít, de azt majd kinövi megszokja azt mondta.
Mások viszont azt mondják ilyen kicsi korban ez kegyetlenség. Most akkor maradhat éjjel egyedül, vagy aludjon a lakásban?

válasza:Persze hogy maradhat.
A gyerekek nagy része is egyedül van a szobájában.

válasza:Nem a hideg miatt aggódom, megy a kazán, nincs ott hideg. Néha még melegebb is van mint a lakásba 😀
A második része miatt vacilálok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:6-os vagyok.
Igaz itt egy husky szerepel, de kísértetiesen hasonlít a kettő.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akkor is, ha gondosan keres a saját kutyajahz egy ellentetes nemű ugyanolyan fajtaju kutyát? Ez is szaporitas?
Most fogadtam örökbe egy kiskutyát és nem nagyon tudok kiigazodni az internetes infókkal. Valószínűleg nagy testű kutya lesz mert egy keverék (berni pásztor, labrador) illetve egy másik szerintem szintén keverék nagyobb testű kutya kölyke. Jelenleg 7 hetes és a súlya körülbelül 5-6kg.
van egy kölyök labradorom, Buksi. és én mindigis akartam egy nagytestű erős és kemény kutyát.. az anyám viszont azt mondja hogy ott van buksi majd ő megnő.. egy labradort kitudok képezni ugy hogy fegyelmezett legyen és kicsit félelmetes? fekete szinű, és a szőre...
Sziasztok! Van egy két éves ivartalan labim. Amióta nálam van, soha nem volt baj más kutyákkal. Jól szocializált (noha játék közben kicsit domináns, soha nem agresszív és mindig a tűréshatáron belül marad). Pórázon rá sem hederitett másokra, láb mellett maradt és végig...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!