Akikhez mostanában érkeztek meg az új kis családtagok, ott mennyibe kerültek a kölykök a havanese kennelekből? (2020-ra gondolok)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy akikhez most kerültek kiskutyák havanese kennelekből, mennyiért adták a kiskutyákat?
Mi tavaly vettük a saját kicsinket, végül nem tenyésztőtől mert már akkor is csillagászati áron voltak. Igen, tudom mi a különbség a “szaporító” és tenyésztő között. Jártam már mindkét “fajtánál” és kb 6 éve kerestük a hozzánk való kölyköt. Most nem szeretnék ebbe a részbe belemenni, de aki hozzánk került kitűnő egészségnek örvend és egy angyal! :)
Szóval a “család kedvenceitől” származó kiskutya kb 30.000 huf.
Királyerdei kennel (2018) 200.000 volt, gondolom azóta több lett (?)
Domoszlói-Vadász kennel (2018) 800 eurót mondott.
Van esetleg még olyan tenyésztő, aki lelkiismeretes és 150.000 körül kínál eladásra piciket? Sajnos nekem a 200.000 feletti kölyök irreális és bármennyire is szeretnék egy társat a meglévő kicsi mellé, marad egyedül.
Ez csak információ gyűjtés, ne harapjátok át a torkom, légyszi! :)
Köszönöm szépen!

válasza:Inkabb imadkozz, hogy a szapis kutyadnak ne legyen baja, es tegyel felre az orvosi koltsegekre kesobb, ne azon gondolkozz, hogy megint szapis kutyad lesz. Koszi :)
Ennyiert nem draga, tudomasul kell venni, hogy a tenyesztoknek sincsenek ingyen a szuresek, kiallitasok, az allatok gondozasa, stb. Ez az ara, es kesz, ha draga, akkor nem kell fajtatiszta kutya, ott a menhely. Szaporitokat nem tamogatunk, akkorsem, ha nem ezt akarod hallani.

válasza:Én itt is, ahogy más helyzetben is, az arany középutat javaslom.
Ne egy putriból, férgesen, oltatlanul hozz el idő előtt elválasztott picit, de hülyeség szerintem 2-3 százezreket odaadni egy hiperszupergyőztesprémiumtökéletes kölyökért.
Mi 50 ezerért vettük 6 éve a kis picinket, a szülők törzskönyves családtagok, nem pedig egy "daffni"-k.
Persze most majd 0-ra pontoznak, de elég, ha én tudom, hogy hasznos a válaszom.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Konkrét árat, ha tudtok, írjatok!
Köszi!

válasza:

válasza:#4!
Amúgy szerintem az, hogy garantáltan egészséges, nem létezik. :( mármint lehetnek szűrve, minimalizálódik a betegségre való hajlam, de csak a halál a biztos :) bár tény és való, engem is megnyugtatna a papír, hiába csak egy papír...
Kedves ötös, sehol nem írtam, hogy a havanese-em! :)
Árakat még mindig örömmel fogadok!
Köszönöm szépen!
Én 6 éve hoztam szaporítótól 35.000-ért, makkegészséges, nincs semmilyen allergiája, semmi extra.
Bolognese
Köszönöm! :)
Ha lehet mellőzzük már a lepontozást azért, mert valaki elmondja, hogy honnan van a kutyája 🙄 nem csoda, hogy alig mernek sokan kommentálni...
Legyünk már kicsit belátással egymásra.
Köszönöm szépen a kulturált és értelmes kommentelőknek! :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék egy havanese kutyust, de lakásban élek és egyedül, szóval ha én megyek dolgozni őt itthon hagynám magára. Ez így működő képes lehet vagy inkább állatkínzás?
A mienk 6 lesz nem sokara 4,5 kg... napi 2x kap enni reggel es este napkozbe pedig ott a táp neki meg neha jutifalat de szerintem keves ez.. Szerintetek?
Plusz milyen tápot és tápkiegészítőt adjak neki, hogy szép legyen a szőre? Köszönöm!
Etetés(mit, milyen márka, hányszor)? Séta(hányszor mennyi időre)? Játék, tanulás(mennyit, mit játszik, mennyire szeret/tud tanulni)? Bunda(folyton növő, vagy csak simán hosszú, mekkora, mennyit fésülöd, ha nyírod milyen gyakran, mekkorára stb)? Egészsége(milyen...
Sziasztok! Jelenleg van 75 ezer forintom,havonta 7500forintot keresek kérdőív kitöltéssel,plusz tippmix heti 5-6 ezer ft Na szóval jövő nyárra szeretnék egy új családtagot,egy Bichon Havanese-t. Láttam az árakat,kb 100ezer fog maradni,szerintetek elég lesz 1-2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!