Ilyen póráz megfelelő a kutyámnak?
Ilyesmi pórázt szeretnék használni a sétáknál. Szerintetek ez jó?
Ti milyet használtok?

válasza:

válasza:szia.
Igen szerintem jók,ez végül is nem kutyafüggő=) nekem a legalsó van,ugyan olyan nyakörvvel.

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Nekem egy egyszerű textil pórázom van, hosszűszőrű, vékonynyakú kutyához.
Arra figyelj majd Te is, hogy kölyök kutyának minél könnyebb pórázt vegyél, kevésbé zavarja, kevésbé nehéz, aztán ha megnőtt a kutyád, vagy úgy gondolod elég erős már a nyaka, jöhet ez a szép láncos!
Nekem is tetszik, szép nagy, rövidszőrű kutyán biztosan jól mutathat!
Üdv

válasza:

válasza:Szia!
Attól függ,hogy milyen a kutyád...mondjuk én inkább maradnék annál amit az én németjuhászomnak vettem...a www.juliusk9.hu-n vettem egy nagyon jó hámot...kényelmes a kutyának,megalapból künnyű az egész...

válasza:Ezek láncpórázok. Semmire nem jók, max arra, hogy szilánkosra törje a kezed, ha rátekered és a kutya megrántja.
Nem tud többet, mint a textil vagy bőr (utóbbira szavaznék), csupán csicsásabb.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tisztelet a kivételnek és a normális kutyatartóknak! Aztán meg azzal jönnek hogy még ő töri el az én kezem meg ver meg mert bántottam a kutyáját! És ha megtámad valakit? Amúgy meg őt lehetne feljelenteni!!!
Törpe vagy közép schnauzert szeretnék.Panellakásban élünk, a házban senki nem ellenzi a kutyatartást,sőt nagyon is szeretik ha van kutya a házban :) Kis öregek meg nagyobb családok laknak a házban :) Szóval a kérdés: Melyik ideálisabb panelba a törpe snaci vagy a...
Rendes, fém szájkosarat szeretnék venni, a kutyámnak vastag szőre van, sokat liheg. Az a vászonizések alkalmatlanok még alibi szájkosárnak is, mert nem kap benne elég levegőt a száján keresztül. Mennyivel legyen túl az orránál a kosár vége, és mennyire engedje...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!