Morog a kutyusom hasa. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem is az a morgás ami nekünk, embereknek szokott lenni mikor éhesek vagyunk...inkább olyan mint mikor emésztünk...olyan bugyborékolós:S
Most épp alszik és hallom. Valaki tud ötletet mitől lehet??
2010. okt. 4. 22:00
1/9 anonim 

válasza:

Nekem volt mikor az enyémnek egyfojtába morgott másnap beteg lett Vagy csak éjhes :D
3/9 anonim 

válasza:

morog? :D azta. azt hogy csinálja? :D
nem inkább korog? :D na jó mindenki máshogy mondja
amúgy az enyém is szokott. mármint az én kutyám hasa is szokott
4/9 A kérdező kommentje:
még alig múlt 3 hónapos, 3 hete van nálam és sose csinált még ilyet...megijedtem cseppet h mitől van...remélem nem lesz baja!
2010. okt. 4. 22:22
5/9 anonim válasza:
Ha a masnapi szeklete normalis keretek kozott van (allag - nem tul hasmeneses),es nem tobb mint ketto, nem kell meijedni. Sokszor elofordul, hogy tul mohon fogyasztjak a taplalekot (foleg ha a kedvencuket kapjak ) vagy hosszabb etkezesu szunet utan szaraz kutyatapot esznek, majd utana nagy mennyisegben fogyasztanak folyadekot. Fekvo helyzetben, ellazultan, furcsa hangokat produkalnak. Ha az allat nyugodt, es a holnapi szeklete normalis, semmi baj. Megelozes keppen a kedvenc kajaba csomagolva beadhatsz neki 2 db. aktiv-szen tablettat. Segit az erjedes megallitasaban, de megsem a tipikus gyogyszer kategoria. Gyogyulast a bolhasnak!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:)
2010. okt. 4. 22:27
7/9 anonim 

válasza:

Ilyen esetekben általában csak emészt. Semmi komoly.. Gondolom, a te hasad is szokott korogni. Ez természetes, de ha mégis aggódsz, tényleg nézd meg a székletét másnap. Ne aggódj!
8/9 anonim 

válasza:

Én kutyusom is szokott ilyet produkálni. Néha olyan hangosan, hogy éjjel felébredek rá a másik szobában. Jó minőségű tápot kap, nem eszik mellé mindenféle házi maradékot, mégis előjön nála hetente. Aztán kikakálja magát és elmúlik. De amúgy az már tényleg morgás,nem korgás:)vagy inkább zuborgás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!