Kutyának lehet adni főtt csirkenyakat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bosch táppal lenne etetve,de szeretném hússal is pótolni.
Szeretnék egy kislány beagle kutyát, és az lenne a neve hogy Jade. Szerintetek ez jó választás?
Pomerániai Törpespicc kutyuom(nyáron múlt 1 éves) tegnap vittem dokihoz oltás miatt és nézte a fogait és mondta ,hogy ki kéne műteni vagy nem tudom már mit mondott és ez az egyetlen tejfoga nem esett ki.Lehet baj? Mondta ,hogy valami fertőzést vagy mit felszedhet. De szerintem ez egy h"lyeség.. o.O
Lázon kívül a nyaki nyirokcsomók is duzzadtak, valamint mintha sétáltatás után emelkedne a testhőmérséklete, (érzetre) míg alvás után viszont alacsonyabbnak tűnik. Az állatorvos teszttel kizárta a kullancsos megbetegedéseket, (miután vagy 5 antibiotikumot felírt neki...
A kutya egyébként kb. közel 70-80 kg lehet.
Úgy értem, ha meg van főzve egy fazékkal, majd másnap a hűtőből vesszük ki, akkor a kutyatányérral együtt mikrózzátok, vagy külön edénybe melegítitek? Vagy előbb kiveszitek? Netán nem is kell melegíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!