Miért nyalogatják a kutyáim egymás fülét?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megpróbáltam elzavarni a nagykutyát, de rám morgott. Mi legyen a sünivel?
Két kutyám is van, olykor szeretem őket nem csak simogatni, de megszeretgetni is. Ha rossz kedvem van imádom megölelgetni őket, vagy csak odadugni az arcomat a szőrös pofijukhoz. Ők viszont ezt nem szeretik. Elhúzzák a fejüket, igyekeznek nem olyan közel kerülni...
A két kutyám a hidegben is inkább az ajtó előtt fekszik. Már raktam ki egy takarót, hogy ne a lábtörlőn kelljen osztozkodniuk. Építsek valamit az ajtó elé? Azért aggódok, mert az egyik még csak 7 hónapos.
Van 4 kutyám 1 Német juhász, 1 Tacskó-Foxterrier keverék és 2 Puli. A 2 pulin egy kicsit túl súlyos. Ma nézte őket a doki. Egészségesek de ez az egy baj van velük. A mostani 3-4 hétben nem mozogtam velük annyit amennyit kelet volna mert sok volt isiben a tanulni való....
elnézést, tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de egyikben sem találtam még választ... 4-en vannak, ebből a legnagyobb, de csak 6 hónapos happy dogot kap. a többi 3 kutyám: - 4 hós, 6 kilós keverék - 1,5 hós, 18 kilós keverék - lassan 2 éves, 28 kilós...
Elnézést a nyers fogalmazásért, de ez a lényege a kérdésnek :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!