Komondornak prémium minőségű tápot adjak?
Haveromnak van egy kis komondorja és prémium minőségű tápot adjon neki vagy valami olcsót?
Én joserát mondtam neki,az jó ötlet?
valami táplálékkiegészítőre szüksége van?

válasza:

válasza:

válasza:kalcium biztos nem árt neki, túrót adhattok, ha mást nem. Sztem sem szükséges a nagyon drága táp, én azt adnám, mert a kicsi kutyusomnak mindig a legjobbat adom! :D
persze más kérdés, hogy valóban a legdrágábbra van e szüksége, a tenyésztő, akitől vette esetleg tud neki segíteni a kutya élelmezését illetően.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2,5 éves a komondorom. A prémium tápokat felejtsd el, ha megtudod tenni, hogy nagy mennyiségben húst veszel, akkor azzal etesd és felejtsd el a tápot (ezek nem táposcsirkék, hanem pásztorkutyák). Ha nem tudod ezt megtenni, akkor valamilyen olcsóbb, supreme minőségű táppal etesd (pl. happydog - nem reklám).
De egyébként hús + rízs/kukoricadara vagy egyéb ilyesmi + zöldség (répa, káposzta).
Kiegészítők (porcerősítő, egyéb baromság nem kell).

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :( Főzni nincs időm.
Lassan 12 éves lesz a kutyánk, az elmúlt fél évben sajnos eléggé látszik rajta, hogy öregszik. Eddig ugrált, szaladgált össze-vissza, a bundája is szép fényes volt. A mozgás terén most sincs nagy változás, viszont a bundája kezd fakulni, az állkapcsánál pedig...
Az ára nagyon jó és úgy nézem, hús alapú, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet.
Egyenlőre kölyöknek kéne, aztán ugye felnőttnek. Szóval mindkét verziót írjatok. Azt is hol lehet kapni. Vagy az ilyet csak állatos boltban?Nem az enyimek a kutyák, barátnőimé. Csak én vagyok fent itt az oldalon és az ő nevükben írom ki a kérdést. Amit kaptak velük...
Az ára nem érdekel csak a minőség közötti különbség!!
Chicopee kutya táp : Pro plan: egy 10 hetes havanese-nek lenne...vagy maradjak a eukanuba-nál???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!