Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Voltmár nektek olyan, hogy a...

Voltmár nektek olyan, hogy a kutyátokat más fajtának illetve más állatnak nézték? Kíváncsi vagyok :D

Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 21:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
68%
Milyen fajta kutyád van? :)
2011. okt. 3. 21:44
 2/28 anonim válasza:
100%
hát ha más állatnak az már durva lenne x) de más fajtának(fajtisztának) nézték már ^^
2011. okt. 3. 21:48
 3/28 anonim ***** válasza:
59%
Igen. A német juhászomat egérnek nézték:D
2011. okt. 3. 21:53
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, egy-két palotapincsit meg csivavát simán lehet macskának nézni. Egyébként nekem a kopómat rottweilerezik le mindig, de volt már aki németjuhásznak vagy dobbermannak titulálta.
2011. okt. 3. 22:02
 5/28 anonim ***** válasza:
97%
nekem olyan volt, h a szakmában 20 éve dolgozó állatorvos a fajtatiszta francia buldogomra mopszt mondott :O
2011. okt. 3. 22:05
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Más fajtának már nézték. A német juhászomat általában megismerik. A goldim azonban volt már labrador, skót juhász(megdöbbentő a hasonlóság :D), sőt egyszer még bernáthegyinek is mondták.

Más állatnak még csak egyszer nézték a német juhászomat. A 2,5-3 év körüli kisfiú azt mondta, amikor még 5-6 hónapos volt, hogy "apu ott egy kis farkas". Nagyon aranyos volt.

2011. okt. 3. 22:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy kölyök pincserre azt hittem kis dobermann.
2011. okt. 3. 22:09
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Az nem csak te vagy, anno velem is megtörtént, és télleg nagyon hasonlított a dobermanomra, csak kicsiben.
2011. okt. 3. 22:22
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek 99 százalékában más fajtának nézik. Néha más fajnak is, de azt csak poénból: ló, póni ló, borjú, két alkalommal cica...
2011. okt. 3. 22:33
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Cifra színű mudit nézett már kisgyerek hiénának (nem az én kutyám volt) :-)
2011. okt. 3. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A humán zöldkagyló miért olcsóbb sokkal, mint az állatnak való?

A kutyámmal mindketten térdizületi problémákkal küzdünk (Tükör-módszer haha). Most vettem magamnak zöldkagylót, amiből nekem 60 darab kell egy hónapra, és ez kerül kb. 300 Ft-ba. Neki meg a luposan porból a 600 g-s elég két hónapra, és az 7 ezer körül van - eddig oké,...

Hogy hívják a kutyátokat?

Nem tudom mi legyen a mopszom neve, kan lesz. Érdekelne, ti hogy neveztétek el a kutyutokat. :)

Mennyi időre viszitek le a kutyátokat sétálni ilyen időben? Főként panelban lakókhoz szól a kérdésem.

Nyár végén kaptam egy kutyust, amíg jó volt az idő, szívesen vittem le sétálni, most viszont, hogy hideg van, és esik az eső, alig van kedvem kimozdulni itthonról, hidegben csak iskolába megyek, máshova nem igazán. Ti mennyi időre szoktátok ilyenkor levinni sétálni a kutyátokat?

Hogy tanítottátok meg a kutyátokat labdázni?

a golden retriever kutyáimat egyáltalán nem foglalkoztatják a labdák, a szájukba sem hajlandóak bevenni. Majdnem egy évesek. Hogyan lehetne rávenni őket ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!