Voltmár nektek olyan, hogy a kutyátokat más fajtának illetve más állatnak nézték? Kíváncsi vagyok :D

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Más fajtának már nézték. A német juhászomat általában megismerik. A goldim azonban volt már labrador, skót juhász(megdöbbentő a hasonlóság :D), sőt egyszer még bernáthegyinek is mondták.
Más állatnak még csak egyszer nézték a német juhászomat. A 2,5-3 év körüli kisfiú azt mondta, amikor még 5-6 hónapos volt, hogy "apu ott egy kis farkas". Nagyon aranyos volt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kutyámmal mindketten térdizületi problémákkal küzdünk (Tükör-módszer haha). Most vettem magamnak zöldkagylót, amiből nekem 60 darab kell egy hónapra, és ez kerül kb. 300 Ft-ba. Neki meg a luposan porból a 600 g-s elég két hónapra, és az 7 ezer körül van - eddig oké,...
Nem tudom mi legyen a mopszom neve, kan lesz. Érdekelne, ti hogy neveztétek el a kutyutokat. :)
Nyár végén kaptam egy kutyust, amíg jó volt az idő, szívesen vittem le sétálni, most viszont, hogy hideg van, és esik az eső, alig van kedvem kimozdulni itthonról, hidegben csak iskolába megyek, máshova nem igazán. Ti mennyi időre szoktátok ilyenkor levinni sétálni a kutyátokat?
Udvaron vagy bent?
a golden retriever kutyáimat egyáltalán nem foglalkoztatják a labdák, a szájukba sem hajlandóak bevenni. Majdnem egy évesek. Hogyan lehetne rávenni őket ?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!