Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi számít veszélyes kutyának...

Mi számít veszélyes kutyának az ebadót illetően?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én ezt nemértem lehet én vagyok hülye...nekem kistestű kutyám van házban tartott most akkor nekünk nem kel fizetni?
2011. nov. 25. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok egy ivartalanított Bullmasztiff kant és egy ivartalanított Cane Corso kant lehetne együtt tartani?

Egy ház, egy kert, egy gazdi. Stb. vagy veszélyes lenne? Van aki tart együtt ilyen típusú kan kutyákat problémamentesen?

Ebadó - veszélyes kutya - 20000 Ft?

Nekem van egy 2 éves kan amsztaffom. Egyrészt házőrző, de ha sétálni megyünk, akkor engem "őriz" elég komolyan. A kapun is kint van, hogy "vigyázz a kutya harap". Akkor ő veszélyes kutya, mert támadhat? Hát azért tartom, hogy megfogja (ha kell, megharapja) a betörőt....

Azt tényleg nem tudom megtanítani a kutyának, hogy földről idegen kaját ne egyen meg?

Mondtam ismerősömnek, hogy majd betanítom a kutyámnak, hogy ha valaki bedob valami élelmet, hogy megmérgezze a kutyám, akkor a kutya meg se szagolja. Erre nevetett, és mondta, hogy ilyen kutyasuliban is CSAK úgy tanítanak, hogy a kutya akkor, ha a gazdi ott van, nem...

Növendék kutyának meddig kell vizezni a száraz tápot?

száraz és nedves etetésről is lehet olvasni jót/rosszat melyik a jobb? kutyám most 5 és fél hónapos

Help! Ti hallottatok már a paklincsról?

Állítólag olyan, mint a kullancs, csak kevésbé veszélyes?! Sztem ilyen van a kutyámban, úgy néz ki, mint egy szemölcs. Hogy szedjem ki? Vagy lehet a kutyának szemölcse? A google nem dob ki semmi értelmeset.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!