Mi számít veszélyes kutyának az ebadót illetően?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy ház, egy kert, egy gazdi. Stb. vagy veszélyes lenne? Van aki tart együtt ilyen típusú kan kutyákat problémamentesen?
Nekem van egy 2 éves kan amsztaffom. Egyrészt házőrző, de ha sétálni megyünk, akkor engem "őriz" elég komolyan. A kapun is kint van, hogy "vigyázz a kutya harap". Akkor ő veszélyes kutya, mert támadhat? Hát azért tartom, hogy megfogja (ha kell, megharapja) a betörőt....
Mondtam ismerősömnek, hogy majd betanítom a kutyámnak, hogy ha valaki bedob valami élelmet, hogy megmérgezze a kutyám, akkor a kutya meg se szagolja. Erre nevetett, és mondta, hogy ilyen kutyasuliban is CSAK úgy tanítanak, hogy a kutya akkor, ha a gazdi ott van, nem...
száraz és nedves etetésről is lehet olvasni jót/rosszat melyik a jobb? kutyám most 5 és fél hónapos
Állítólag olyan, mint a kullancs, csak kevésbé veszélyes?! Sztem ilyen van a kutyámban, úgy néz ki, mint egy szemölcs. Hogy szedjem ki? Vagy lehet a kutyának szemölcse? A google nem dob ki semmi értelmeset.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!