Meg tudnám ég ma kutyámat tanítani a póráz nélküli sétálásra?

válasza:Nem tud póráz nélkül sétálni? Lába van?
Még ma? Nem, nem tudod még ma megtanítani neki.

válasza:Miért ne?!
Vidd ki és vedd le róla a pórázt...
Valami csak történik majd.

válasza:

válasza:Keresd meg rajta a póráz nélküli séta bekapcsoló gombot.
Ha nincs ilyen, akkor majd kutyaiskolában fél év alatt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3 hónapos havanese kiskutyámat nem szeretem pórázon sétáltatni, de már annyi változatot hallottam erről a pórázos szabályról. Először azt, hogy nem lehet póráz nélkül, mert 30.000 Ft-ra büntethetnek, aztán azt, hogy a 30 cm-nél kisebb kutyákat lehet, most meg megint...
A séta elején általában nagyon húz, főleg ha ugatnak a kutyák, a séta végére jobban megnyugszik olyankor megy szépen láb mellet. Most lehet, én vagyok a gyenge, vagy ő az erős(boxer), de nagyon fáj a kezem, főleg ha próbálom rácsavarni a pórázt. Sok mindent...
Adott az én kutyám, roti-nj keverék, tehát nem a kistestű kategória. Adott a társasházból egy alkoholista pőali, két kistestű, agresszív kutyával. Én a kutyámat csak olyan helyen engedem el, ahol nem futunk össze idegenekkel, ha jön egy kutyás pórázra veszem, amúgy...
Szóval...az utcánkban történt az eset,szemtanú voltam.Pasi sétáltatta nagyobb testű kutyáját pórázon,járdán sétáltak,mellettük egy viszonylag forgalmas út.A kutya meglátott a túloldalon egy másik kutyát,elkezdett morogni meg ugatni rá,elkezdte húzni a gazdáját...
Most nevelem a kutyámat a póráz nélküli sétára, kapja félpercenként a jutalomfalatot, ha jön szépen mellettem. Ma egy nőhöz odament a táskáját szagolgatni, iszonyú kínos volt, egyből leszidtam őt, pórázra fogtam, és szó nélkül jöttünk haza. Az esti játék elmaradt. Úgy...
Imádok a kutyámmal az erdőben kóborolni, de itt olvastam nemrég egy kérdést, ami egy vadászok által kilőtt kutyáról szólt. A házunk a Tisza ártere mellett áll, tőlünk pár lépésnyire van a gát, azon is sokat sétálunk, gyakorolunk, és az utána lévő...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!