Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Friskies...

Mi a véleményetek a Friskies Junior tápról? Milyen minőségű?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

A marketing tápok közül (pl: chappi, pedigree, stb, amiket tv-ben reklámoznak) még a friskies a legjobb, de ha olcsó tápot akarsz neki adni, akkor inkább dog chow vagy picit drágább a purinaONE.

De ami biztosan jó neki: acana, orijen, royal canin,

Az olcsó tápokban van 4% hús, tele van búzával, kukoricával és színezékekkel, sokban a leginkább allergén szójából is van benne. Én nem etetnék ilyennel egy kutyát sem (max ideiglenesen menhelyen, mert ott ugye nincs pénz jó tápokra...)

2009. júl. 9. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
HELÓ! NYUGODTAN ADHATOD NEKI, ATTÓL SZÉP FÉNYES LESZ A SZŐRE,
2009. júl. 25. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
HELÓ! NYUGODTAN ADHATOD NEKI, ATTÓL SZÉP FÉNYES LESZ A SZŐRE, és nem értem a sok embert, az előttem szólókat, hogy minek ponzozzák le ezt a tápot, mivel ők itt agyba főbe ajánlják a *** purinás tápkat, mikor a friskies is az...szóval nem hiszem hogy ugyanaz az a gyártü az egyik termékét rosszabra , a másikat jobbra csinálja...én nem lehet megérteni, hogy nem mindenkinek tellik ilyen***acanára!(itt nem a kérdezőre gondolok, mivel ő ezt nem is említette, csak úgy átlagban írom) és nem mindenki neveli úgya kiskutyit, hogy ő drágább kaját ezsik mint a gazdi, aztán felnőttkorában meg majd csak ilyen minőségi kakit fog elfogadni...nyugodtan pontozatok le, ez az ÉN véleményem!!!!
2009. júl. 25. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
és bocsi a helyesírási hibákért... :)
2009. júl. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Rossz minőségű tápból melyik a "legjobb"?

Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :( Főzni nincs időm.

Melyik a jobb? Nem túl jó minőségű kutyatáp (friskies) vagy házikoszt, vagy vegyesen a kettő?

Jó minőségű tápra sajnos nincs pénzem,ezzel légyszi hagyjatok is:S Így marad az olcsóbb táp vagy a házikoszt,ha választani kell akkor melyik a jobb? Vagy a kettő együtt? Mit tanácsoltok? (drágább tápban ugye a nagyobb kiszerelés lenne olcsóbb,de egy kistermetű...

Komondornak prémium minőségű tápot adjak?

Haveromnak van egy kis komondorja és prémium minőségű tápot adjon neki vagy valami olcsót? Én joserát mondtam neki,az jó ötlet? valami táplálékkiegészítőre szüksége van?

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy jó minőségű táppal etessük a kutyánkat?

Lassan 12 éves lesz a kutyánk, az elmúlt fél évben sajnos eléggé látszik rajta, hogy öregszik. Eddig ugrált, szaladgált össze-vissza, a bundája is szép fényes volt. A mozgás terén most sincs nagy változás, viszont a bundája kezd fakulni, az állkapcsánál pedig...

A spanyol Master Can táppal etet valaki? Milyen minőségű?

Az ára nagyon jó és úgy nézem, hús alapú, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet.

Nem drága, de mégis jó minőségű kutyatáp?

Egyenlőre kölyöknek kéne, aztán ugye felnőttnek. Szóval mindkét verziót írjatok. Azt is hol lehet kapni. Vagy az ilyet csak állatos boltban?Nem az enyimek a kutyák, barátnőimé. Csak én vagyok fent itt az oldalon és az ő nevükben írom ki a kérdést. Amit kaptak velük...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!