Mi a véleményetek a Friskies Junior tápról? Milyen minőségű?

válasza:A marketing tápok közül (pl: chappi, pedigree, stb, amiket tv-ben reklámoznak) még a friskies a legjobb, de ha olcsó tápot akarsz neki adni, akkor inkább dog chow vagy picit drágább a purinaONE.
De ami biztosan jó neki: acana, orijen, royal canin,
Az olcsó tápokban van 4% hús, tele van búzával, kukoricával és színezékekkel, sokban a leginkább allergén szójából is van benne. Én nem etetnék ilyennel egy kutyát sem (max ideiglenesen menhelyen, mert ott ugye nincs pénz jó tápokra...)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon maximum 200 Ft/kilót tudok kifizetni érte sajnos. :( Főzni nincs időm.
Jó minőségű tápra sajnos nincs pénzem,ezzel légyszi hagyjatok is:S Így marad az olcsóbb táp vagy a házikoszt,ha választani kell akkor melyik a jobb? Vagy a kettő együtt? Mit tanácsoltok? (drágább tápban ugye a nagyobb kiszerelés lenne olcsóbb,de egy kistermetű...
Haveromnak van egy kis komondorja és prémium minőségű tápot adjon neki vagy valami olcsót? Én joserát mondtam neki,az jó ötlet? valami táplálékkiegészítőre szüksége van?
Lassan 12 éves lesz a kutyánk, az elmúlt fél évben sajnos eléggé látszik rajta, hogy öregszik. Eddig ugrált, szaladgált össze-vissza, a bundája is szép fényes volt. A mozgás terén most sincs nagy változás, viszont a bundája kezd fakulni, az állkapcsánál pedig...
Az ára nagyon jó és úgy nézem, hús alapú, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet.
Egyenlőre kölyöknek kéne, aztán ugye felnőttnek. Szóval mindkét verziót írjatok. Azt is hol lehet kapni. Vagy az ilyet csak állatos boltban?Nem az enyimek a kutyák, barátnőimé. Csak én vagyok fent itt az oldalon és az ő nevükben írom ki a kérdést. Amit kaptak velük...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!