Pár napja hasmenése van a kutyámnak, mit tegyek?

válasza:

válasza:

válasza:Adjál neki roszt vagy tésztá, esetleg egy kis teát is adhatsz.
Mindenféleképpen csak szárazat kapjon, semmi mást.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szia. A nagymamámnak van egy kutyusa,kis Bichon Havanese. Nagyon nyűszít és látszik rajta,hogy fáj a pocija. Most is gubbaszt,és nyomni akar mintha kakilna. Mit tehetünk ? 11/ lány A kutyus 11 éves.És fiú. Kérlek mondjatok valamit ! :(
Tegnap este kapott egy kis tejbe áztatott tápot. Ahonnan hoztuk, ott is így etették a kiskutyákat, gondoltam hirtelen nem változtatok rajta. Pedig tudom hogy egyes kutyák laktózérzékenyek. De tegnap előtt is kapott szóval nem hiszem hogy attól van. Ja meg apukám miután...
Már hetek óta nem olyan szilárd, de ma reggel már hasmenése volt szegénynek :( Pedig csak száraz tápot kap, és azt sem változtatjuk, mindig azt a fajtát, ami ráadásul jó minőségű. Holnap megyünk állatorvoshoz, de addig is meg tudnátok mondani mitől lehet ez?
Nem tudom mi lehet vele. Ugyan azt a tápot eszi mint eddig, jókedvű, játékos,de már 2. napja hasmenése van. Ha nem javul természetesen elviszem állatorvoshoz,csak kíváncsi lennék,hogy ilyenkor mit lehet neki adni enni,ami kicsit megfogja. Egyébként csivaváról van szó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!