Fog még nőni, változni a teste?
Már feltettem egyszer a kérdést, de most már tényleg aggódom, hogy ilyen picurka marad a kutyám...
Nos a helyzet, hogy 8 hónapos kutya, Pitbull rednose, törzskönyv nincs. (Bár szüleinek van, de nem tenyésztőtől vásároltam.)
Olyan kicsinek tűnik, lassan nő, a lába már 5 hónapja hajlik... Nem jön helyre. A szüleik is nagyon szépek, nagyok. Mi lehet a baja? Esetleg fog változni?
Kép. : [link]

válasza:

válasza:Az orvos mit mond rá? Mivel eteted?
Ha feltetted már egyszer ezt a kérdést, akkor lehet, hogy ugyan azokat a válaszokat fogod kapni. Én valószínűnek tartom, hogy nem csak pit van benne.
Teljes Pitbull.
Szülők. Nem voltam állatorvosnál, de táppal etettem, meg néha moslékot is kap.

válasza:

válasza:Egészen pontosan (név szerint) milyen tápot kap? Mennyit kap enni? Most hány kg?
Igen valószínű, hogy az etetéssel van baj. Ha nem azzal, akkor pedig valószínű, hogy bizony örökletes a probléma. Az, hogy a szülők szépek, nem jelent garanciát semmire.

válasza:

válasza:"Nem voltam állatorvosnál" Ezt úgy érted, hogy soha?
Menj el vele állatorvoshoz, az a tuti. Neked nem fáj az, ha megmutatod és megkérdezel ezt-azt.

válasza:sajnálom a kutyádat. ezért nem szabad falusi, láncon tartott, bizonytalan eredetű kutyust venni :(
ábrándozom, hogy egyszer eljön az idő, mikor csak tenyésztők hozhatnak le almokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!