Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ütötted vagy verted már meg a...

Ütötted vagy verted már meg a kutyádat?

Figyelt kérdés

Miért?

Illetve, ha nem mi lenne az a dolog, amiért rásóznál egyet?

2014. máj. 9. 13:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Arról nem beszélve,hogy a falkában a domináns kutya fizikailag is megfegyelmezi a renitenskedőt,ha kell.

Nem tudom,hol tartanánk most,ha akkor nem nadrágolom el az extra domináns bullterrieremet.

2014. máj. 9. 20:57
 12/28 anonim ***** válasza:
Tőlem kapott már pár pofont, na egy kezemet meg tudom számolni, hogy hányat, főként a fölevés tiltásakor, meg egyszer, mert visszamorgott.
2014. máj. 9. 21:10
 13/28 anonim ***** válasza:

Megverni nem vertem meg, taslit a fejére meg a hátsójára, meg seggbebillentést már kapott. Muszáj volt, mert pimaszkodott.

Újabban viszont ami beválik, ha pimaszkodik (pl. odapofátlankodik az ajtóba ha vendég jön) az a virágspriccelő XD

2014. máj. 9. 22:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Kapott már tőlem, nem is egyszer.

Staffordom van, az elején nagyon erősen próbálgatta a határait, kemény kézzel kellett fogni.

Volt többször, hogy levittem a földre és a kezemet a torkának szorítottam, míg a hátán feküdt. Ezt a falkában is megtenné a domináns egyed.

Ami tilos, abból sosem engedtem.

Ennek következtében mára egy nagyon engedelmes kutyám van.

Konkrétan ráütni nem szoktam, de ha arról van szó, a mai napig rámorgok, vagy leviszem a földre, hogy megadja magát, de szerencsére ilyenre már nagyon-nagyon ritkán kerül sor.

2014. máj. 9. 22:52
 15/28 anonim ***** válasza:
Igen, elvertem. nem is kicsit, mégpedig behivás megtagadásáért.
2014. máj. 10. 06:38
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

A lepontozásomból is jól kítűnik, hogy ma Magyaországon az ütleg még mindig elfogadott dolog, függetlenül attól, hogy kutyákat vagy embereket értünk ezalatt.

Szánalmas....

2014. máj. 10. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:

Áruld már el,mit csináltál volna pl.az én bullterrieremmel?

Ilyenkor nem lehet szépen a lelkükre beszélni.A sürgősségin kötöttél volna ki.

Előtte egyébként még sosem volt ilyen próbálkozása.Azóta sem.

2014. máj. 10. 12:25
 18/28 anonim ***** válasza:
74%

16 nak.

Néha kell egy kis erőszakot alkalmazni, legyen az gyerek , ember vagy állat.

Én is kapram a mamátol, pl amikor toporzékoltam mert nem vett meg nekem egy drága csokit. Ott a boltban amikor vergődtem úgy elverte a lában hogy a mai napig megemlegetem. És igen tanultam belőle ott azonnal. Ennek már több mint harminc éve.

Vannak helyzetek amikor életbe vágóan szükséges:

Ha egy ló bekólikázik, és netán a fájdalomtól lefekszik, valahogy fel kell állítani. Ha szükséges akkor igen fel kell verni. Ugyanis ha fekve marad elpusztul.

Ezért bár én nem vagyok verekedés párti, de nevelés ill helyzetek szempontjábol szükséges a verés. Ez nem jelenti azt hogy agyon kell ütni az illetőt, legyen az ember vagy állat.

2014. máj. 10. 18:21
 19/28 anonim ***** válasza:
66%
Szánalmas, hogy a kutyák a mai napig megharapják egymást! Állatkínzás!
2014. máj. 10. 21:19
 20/28 anonim ***** válasza:
66%
Jah tényleg szánalmas, hogy a kutyák nem tudnak emberként viselkedni, és még mindig bennük van az a fránya ősi ösztön, hogy védje a területét, vagy a falka tagjait........ Ez elképesztő! Különben is is micsoda dolog, hogy még mindig nem beszélnek, és testbeszéddel komiunikálnak egymással! A mai világban ez már nem elfogadott, igenis meg kell tanulnia hogy nem viselkedhet kutyaként, mert ez állatkínzás!
2014. máj. 11. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!