Ma megvertem a kutyámat most meg lelkiismeret furdalásom van. Emlékszik rá sokáig? Megjegyzik az ilyet?

válasza:

válasza:

válasza:'Yorki kutya.
Egész nap ugat, aludni sem lehet.

válasza:

válasza:inkább öntsd nyakon vízzel amikor ugat
az hatni szokott

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A helyzet az, hogy van egy fél éves kapcsolatom, még gyerekkoromban ismertem meg a srácot és beleszerettem. Haverok lettünk elöször majd ő kiment Angliába, ami egy haverja ötlete volt, hogy költözzenek oda végleg. Ott talált munkát, sokáig nem beszéltünk aztán megint....
Fiú léttemre túl érzékeny vagyok... ha valakinek beszólok vagy valami, utólag rágódom rajta, hogy -jól tettem? stb. Nagyon lelkiismeretes vagyok... A kapcsolatban is előbbre helyezem a páromat. Nem akarom tovább ragozni. Az a kérdésem, hogyan lehetnék "keményebb",...
Az utóbbi időben vagy 4 olyna nő utasított vissza akik nagyon tetszettek nekem, így arra gondoltam kiírom facebookre, hogy öngyilkos lettem X-Y miatt, - bejelölném - majd eltűnnék - persze igazából csak megjátszanám, hogy mindenki azt hidje. 25/f
Egyszerűen negatív érzések öntenek el, nem bírok tükörbe nézni sőt még gondolni sem akarok rá.Pedig magát az aktust élvezem,de amint vége... Mi okozhatja? 22l
Van egy srác, évek óta próbálkozik nálam. Közben más lányokkal is látom, de akkor is valahogy mindig nálam köt ki, húsvétkor eljön meglocsolni, nyálas verseket mond fel, üzeneteket dob a postaládánkba, felhív...(egyszer volt egy közös projektünk egy kiállítás kapcsán,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!