Ha egy kutyusnak van másik kutyus társa akkor könnyebben viselik az olyan napokat amikor otthon vannak egyedül mert a gazdijuk dolgozik?
Ezért felesleges még egy kutyát beszerezni, nem fogják egymást szórakoztatni, két unatkozó kutya lesz.
Viszont ha az egyedül lévő kutyát kellően lefárasztja a gazdája, mielőtt elmegy dolgozni, a nap további részét jórészt pihenéssel fogja tölteni a kutya, így a gazdinak nem kell attól tartania, hogy unatkozik.
Ivartalanítás alapból tanácsos.
Szüleid kutyájának szeparációs szorongása van, Amikor együtt hagytam az én kutyámmal, akivel ilyen gond nincs, együtt ugattak a szomszéd örömére.. :D
Ivartalanítás mindenképpen fontos.
Egyébként attól függ. Ha a meglévő kutyának viselkedési problémái vannak, könnyen eltanulhatja ezeket a második kutya is, és akkor lesz két problémás kutyád.
Például, ha egyedül szétszedi a lakást, akkor utána ketten fogják szétszedni, még több kárt okozva.
De az is lehet, hogy nem jönnek ki jól egymással, és ugyanúgy unatkozni fognak mindketten, vagy frusztráltak lesznek.
😄😄😄 értem..
Aki hozzánk kerülne 3 éves yorki, már kétszer fialt. Ilyen esetben is muszáj ivartalanitattni? A mi kutyusunk csak fél éves es nem tervezzük paroztatni, tehát nála jogosan indokolt a műtéti beavatkozás. De a yorkinál??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!