Lelkiismeret furdalás?

válasza:És ha 4 kezeztek viszitek majd őket? Mert én ismerek olyan part akik igy nyomjak es viszik a kutyit is.
Semmi bajuk nem lesz 2 het alatt. Baratnomek naszutra mennek a kutyakra za anyja fog vigyazni. Akkor ne menjenek naszutra? Na ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Apám nem iszik, nem ver, nem szid sokat, de nincs is velem csak annyira hogy hazajön köszön, megkérdezi hogy vagyok, néha váltunk pár szót. Kiskoromban néha elvitt kirándulni, de már nem. Amikor megkérdezi hogy vagyok mindig összeszorul a szivem hogy mégis szeretnem...
Tehát az a lényeg hogy kicsit langyos hajlamú leányzó vagyok. Na és nem tölt el valami pozitívan hogy egy fiú megfogta a mellemet. De itt a hangsúly a fiún van és az h meg is fogott szépen. (persze én ruhában voltam) Meg magához szorított. Meg megcsókolta a...
19 éves lány vagyok. Van egy bátyám, akivel nagyon sok baj van. Illetve vannak jobb időszakok, de nagyon sokáig iszonyat nehéz volt az egész. A szüleimet is teljesen kikészítette idegileg, meg persze engem is. Kollégista vagyok, így bizonyos szinten van hova...
Ideiglenes örökbefogadója vagyok egy kiskutyának, aki őszintén szólva egy csöppet sem passzol hozzám. Mikor meg kellett adni a kritériumokat, pörgős kutyát mondtam, ehhez képest ez a kis eb egész nap fekszik, egy kilómétert nem lehet vele lefutni, mert elfárad....
Az új hely: kertes ház,állatok és egy 6 tagú szerető család. Nálunk rengeteget lett volna egyedül a panelban.
Most veszítettem el 6 éves Westie kiskutyámat, és nem tudom feldolgozni,nagyon szerettem. Most szeretnénk venni 2 új kis Westiet. Csak nem tudom,hogy mit szólhat hozzá a kis Westiem,aki már a többi családtagjával futkározik egy más mezőn,hogy most hozunk a helyére 2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!