Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A konzervek 75% víz?

A konzervek 75% víz?

Figyelt kérdés
Jól értelmezem,hogy egy jó minőségünek tartott konzerv nedvességtartalma 75%,akkor konkrétan csak 25% hús vagy származék van benne?A friss húsnak is nedvességtartalma,csak azt nem tudom mennyi.Ti mit gondoltok?
2018. máj. 25. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem, csak cca 73%.
2018. máj. 25. 07:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A húsok víztartalma is 70-72% körüli. Ha tényleg jó minőségű a konzerv, csak hús van benne, akkor is magas lesz a víztartalma, attól nyugodtan meg lehet venni.
2018. máj. 25. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha tenyleg rendes konzervet veszel ami nincs teli hulladékkal akkor annak az árából veszel 4x annyi mennyiségű húst amit ha megfőzöl ugyan ott vagy.
2018. máj. 25. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Csak nyilván sokkal szarabbul jarsz a konzervvel
2018. máj. 25. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Igen, 3-as, én pl 7-8-900 Ft-ért veszem a konzerv darabját, meg 5-600 Ft a Brit kutyaszalámi, amit egyszerre megeszik.


Ha húst vennék, az hűteni kellene, fogdosni, darabolni, megfőzni, adagolni. A konzerv meg könnyen tárolható, tiszta, egyszerűbb etetni vele.


SZóval én ezért veszem a jó minőségű konzervet a hús helyett. (bár én töpörtyűt is veszek, azt is adok a kutyának télen)

2018. máj. 25. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint a húsnak.

Egyébként a konzervek többsége azért drágább a sima húsnál, mert vannak benne hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok. A boltban vett hús az meg hús.

2018. máj. 25. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
én reggel húst adok +zöldséget ,esti etetést gondoltam kiváltani konzervvel.Tudom,hogy a friss hús víztartalma is elég magas,de ,én kuktában párolom meg a húsokat víz hozzáadása nélkül,és a főzés végén alig van húslé.Bár lehet,hogy a kukta szelepén jön ki a gőz.Sőt,biztos.köszi a választ mindenkinek.
2018. máj. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!