Családon belül hogy kezelitek a nagyobb korkülönbséget, hogy fogadjátok?
Barátommal ismerkedünk már egy ideje, szeretném bemutatni otthon, örülnék, ha a családom is megismerné.
Jövő hétvégén lesz egy családi sütögetős, iszogatós buli, oda már tudják, hogy viszek plusz főt. Kíváncsiak, várják, mert még ilyen családi eseményekre hurcolós, bemutatott párom nem volt.
Szüleimmel hétfőn fog találkozni.
Eddig nem stresszeltem, mert anyukámékért rajonganak a barátnőim, barátaim általában, általánosban és gimiben a mi házunk volt az, ahol összegyűltünk, nyaranta egésznapokat itt voltak. Szóval kellemes emberek. De a barátommal nagyobb a korkülönbség közöttünk, egy 20+ év. Mi ennek nagy jelentőséget nem tulajdonítunk, boldogok vagyunk, szeretjük egymást. Úgy gondoltam, hogy ha a szüleim megismerik, őket sem zavarná, hiszen boldog vagyok mellette.
Viszont olvasgattam itt az oldalon, és hát eléggé meglepődtem jónéhány válaszon... Volt itt kitagadás, pofozkodás, minden. És kb. egyöntetűen, nem is úgy, hogy 1-2 elmeháborodott állt neki fröcsögni.
Rossz volt a merítés, vagy tényleg ennyire elítéli mindenki, ha valaki nem korabelit visz haza bemutatni?
Hagyjátok elvakitja a szerelem
Majd rájön hogy át lett b**va csak akkor már késő lesz
Ha már felmerül benned a kérdés, akkor nem valami közeli a kapcsolatod a szüleiddel.
Te ismered őket. Neked kéne tudni hogy fognak reagálni.
Nekem pl bemutatás előtt is tudnák, hogy hány éves a párom. Szoktunk beszélgetni, szóba kerülne hogy együtt vagyok valakivel. Mesélnék róla, amikor találkoznának vele akkor nem érné őket meglepi.
14
Egyetértek. Nálunk is előbb tudják meg hogy van valakim mint hogy találkoznának vele. Volt olyan is akiről tudtak hogy van de sosem találkoztak, mert hamarabb szakítottunk mint hogy késznek éreztem volna bemutatni. Ha tudnak róla meg elkerülhetetlen hogy ne kérdezzék meg legalább a nevét és a korát.
Meglepődnék, meg nem érteném, miért hozza haza oda, ahol a párjával él.
Viccen kívül, semmit. Ha egyedülállóként ismerkedne, azzal jön össze, akivel akar.
Nem öreg, 46 éves.
Csórónak sem csóró, szimplán megvan nekem a saját pénzem, nem szorulok rá arra, hogy azért ismerkedjek, hogy eltartson, szponzoráljon. Ettől a férfi-női szerepek megvannak, randikon ő fizet, ha virágot vesz nekem, nem kéri el az árát utána stb. :D
De nem azért vagyok vele, mert el kéne tartania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!