Most ezek után miért viselkedik így velem anyósom és a sógornőm (lánya)?
11 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolatunk első fázisában én voltam az akinek nem volt iskolai végzettsége. Tizedikben ott hagytam az iskolát, saját hülyeségem miatt. 26 évesen döntöttem úgy, hogy ebből elég. Főleg, hogy többször megjegyzést is kaptam rá. Teljesen csöndben elkezdtem munka mellett befejezni az érettségit. Nagyon szép eredménnyel és egy C1-es nyelvvizsgával jelentkeztem az egyetemre ahová fel is vettek. Erről már tudott mindneki. A változás anyósom és a sógornőm részéről akkor indult el igazán mikor lediplomáztam és folytattam a mesterképzést. Azóta már sikeresen megszereztem ezt is.
Nem szólnak hozzám, ha igen azt is lekezelő módon. Bunkón viselkednek, anyósommal megjegyzéseket tesznek, hogy anyai kompetenciám nulla mert a tanulásra fordítottam az időt és a férjemnek kellett a házimunka és a gyereknevelésből többször nagyobb részt kivennie mert nekem most jutott eszembe tanulgatni.
Természetesen megvédett a férjem, de nem értem miért viselkednek így.

Hogy miért viselkednek így veled , azt el is mondták tulajdonképp neked:
" mert a tanulásra fordítottam az időt és a férjemnek kellett a házimunka és a gyereknevelésből többször nagyobb részt kivennie mert nekem most jutott eszembe tanulgatni."
Ez a bajuk.

De azért se értem mert még előtte ő volt az aki azt mondta, hogy azért jó lenne tanulnom valamit.
És mindig mindent megoldottunk ketten a férjemmel, neki nem befolyásolta az életet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!