Tartós lehet? Van oka félni a feleségnek?
Nem hinném,hogy lehetne tartós.
Egy húsz éves lánynak kizárt,hogy hosszú távra kéne egy idősödő faszi.Csak kíváncsiság,tapasztalat.
Bár a lány visszautasította,a faszinak nem feltétlenül ő az egyedüli,akit fűz.
A feleségnek meg van félnivalója,persze,három gyereket fog egyedül nevelni.
És nem a 20 éves a kis ribanc,hanem a férj és a feleség a hibásak.
Na hát ezzel a sztorival megint csak azt bizonyítottad,hogy a férfi a hibás.
A lány nem ribanc,majdnem minden húszéves"kimázolva",csöcsökkel járkál az utcán.
Nem ő él házasságban,hanem a faszi.Neki nincs elszámolási kötelezettsége senki felé.Akkor ki a hibás???
A nő meg miért olyan hülye,hogy 3.gyereket is vállal???
Mindegy,ez nem a mi dolgunk.
Esküszöm nem tudom eldönteni ki a hülyébb, a kérdező, a feleség, vagy a férj.
Bár a férjnek csak - ahogy előttem is írták - hiányzott a "friss hús", ami még megbocsájtható, de az már egyáltalán nem, hogy ki is kezdett a lánnyal, ami nem is olyan kikezdés, ha részletesen olvassuk a történetet. Lehet, hogy csak a feleségtől egy árva bókot nem hallott hónapok óta, mint például de jóképű vagy drágám, vagy bármi, és azért lássuk be, ez hiányozhat a férfiaknak is, csak ők nem hisztiznek mint a nők. Mondom ezt úgy, hogy én is nő vagyok.
Kérdező, nem értelek, hogy egyáltalán mi értelme volt feltenni a kérdést, ha nem is te vagy a feleség. Ennyire unalmas az életed? Tudod, a magad háza táján söprögess, mert ez undorító dolog. Az meg még undorítóbb, hogy leribancozod a csaj, holott ő a legnormálisabb ebben az egész történetben, annyi a vétke, hogy ő még fiatal, meg csinos, esetleg ezt ki is használja, amihez neked, Kérdező, szintén semmi, de semmi közöd.
A feleség meg, ha annyira ki lenne akadva a férjre nem szülne neki még egy gyereket.
A kiegészítésedből is továbbra is csak az jön le, hogy ez a dolog a két házastárson múlik. Ahogy már korábban is írták mások is, nem csak az az egy kis huszonéves lány jár kikenve-festve, és cicikidobós felsőben az utcán, aki akár tapasztalat, akár hiúsága legyezgetése miatt kikezdhet majd az adott férjjel.
Ha a feleség megtenne mindent, hogy a férje ne akarjon félrecsúszni, és ha normálisan működne közöttük a kommunikáció, akkor sejtem nem lennének ilyen bajaik. Amúgy azt sem értem, hogy miért kellett annak a férjnek "nő nélkül" lennie öt hónapig.. Ha az aktus nem működik, a nőnek akkor is van két keze és egy szája.. (már bocs)
De ha ez a férfi eleve képes a gyermekét a szíve alatt hordó felesége mellett más nőkkel is lefeküdni, az a férjet írja le, de sajnos ez van, máskor is "el fog gyengülni"..
A gyerekeket sajnálom, és értelmetlennek látom a harmadik gyerkőc fogantatását is, ha tudták, hogy ilyen bajok vannak a házasságukban...
Válaszolva azért: nem feltétlen lesz tartós, de a feleségnek sajnos van oka félni, hogy nem utolsó alkalom volt. Próbálják megbeszélni és helyrehozni a házasságukat, ha amúgy jól is működhetne...
csatlakoznék az előttem szólókhoz:
a férj egy idióta, félre fog dugni, minden egyes alkalommal, magasról szarik az asszony érzéseire.
a feleség egy idióta, mártír típus, aki az összes félredugást végig fogja asszisztálni, mert nem fogja a kényelmes lakást, házat, kocsit, lóvét, vállalkozó apukát elengedni, ahhoz gerinctelen és kényelmes, csak sírni fog éveken keresztül, hogy neki milyen szar dolga van és szüli a gyerekeket, hogy a pozíciója megmaradjon.
A kiscsaj egy átlagos tini, még korrektül is viselkedett, mikor elmondta, hogy kikezdett vele a pasi.
ennyit tudok mondani a jelenlegi tények ismeretében.
07:22 vagyok
kérdező: persze mindig az a fruska meg ribi, akinek nem ismerjük a történetét. ha ő mondta volna el és nem a másik oldal, mindjárt a ribi lenne a szép igényes, a másik meg a hasas koca...
a helyzet tovább fokozza a sztereotípiát: a lánynak imponál hogy a férfi tehetős
követező sztereotípia: pali 5 hónapja "nő nélkül". tehát a felesége hanyagolja, és minden férfi csak egy állat, aki mindenkivel megtenné aki felajánlja
a vicc az hogy ha ez megtörténne 100 férfival, 90 biztos szintén "jajszegénybelezavarodott" volna. persze akkor kiderülne hoyg az emberi kapcsolatok mennyire felszínesek és érdekközpontúak, de maradjunk a történetnél
"apali amugy meg szó szerint mintasapa"
remélem a gyerekeinek nem ő lesz a minta.
"látni hogy boldogok"
hogyne a történet is ezt bizonyítja :D
apu gürizik, anyu le se ...ja ő meg inkább a pénzével szed fel bevállalós fruskákat :)
még 2-3 év és a mintaapának lesz tapasztalata a kettős életben. elhagyja a családot, megígér mindent a fiatalnak, majd ha megunja azt is lecseréli egy fiatalabbra - amíg van pénze, megteheti.
"tudat alatt büszke hogy őt észrevette egy ilyen pasi."
a nők többsége amúgy sem a másik, hanem a saját egója miatt tetszeleg másoknak.
09:02
egyetértek, de mondom ha haver mesél, csak neki lehet igaza, elvégre egy igaz barát azért van hogy szépet hazu.. mármint őszinte legyen :)
és különben is az emberek tudatosan, nem érdekből tervezik a gyerekeket. és főképp nem buták, nem hibáznak.
10:39
:D
őszinte legyek vagy kegyes?
a válaszokból úgy látszik hogy egyhangon van a hallgatóság. nem mintha mindig hiteles lenne, de most kivételesen teljesen világos a helyzet:
elfogultság - egyszerűbb, mint kimondani hogy hibáztunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!