Akinek már van egy gyereke, az rá hivatkozva semmilyen ígéretet nem kell betartson?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, van egy kisgyereke. Mindig össze vissza hozta el, de heti 3 napra minimum, plusz néha még egyre, de ami a lényeg, hogy nem volt sosem rendszer, mire hazaértem, tudtam meg, hogy akkor lesz a gyerekes nap/ok, akár hétköznap is. Mivel mindketten úgy gondoltuk, hogy közös jövőt szeretnénk, mondtam, hogy én ezt a rendszertelenséget, hogy nem tudom mikor lehetünk kettesben, hogy a programokat lemondja, amiket előre lefoglaltunk, mert az anyuka épp úgy kéri, hogy akkor vigyük el a gyereket nem bírom. Mondtam, hogy nem állok kettejük közé, én elmegyek, mert ezt nem bírom, minden harag nélkül váljunk el. Mondta én fontos vagyok neki, szeretné együtt nevelni velem a majdani közös gyerekeket, ilyesmi. Mondta kéthetente hétvégére hozza el. Erre most 3 hete megint az van, hogy össze vissza jön a gyerek, most tudtam meg hogy megint este elhozza, hétfőig (már terveztünk egyébként mást). Meg volt itt hétköznap is két napot, erre azt mondja a párom, hogy azt hitte a hétköznap nem számít bele a napokba. Erre mondtam, hogy nyugodtan elhozhatja, csak ugye tudja, hogy akkor engem nagyon átvert, mert már rég lehetnék 2 hónapja máshol...
Valószínűleg ez is, meg az is kell neki, de értse meg hogy kompromisszumok nélkül nem megy.
Vélemények?
Ja 27L és 34F
A párod apja a gyereknek,és minél többet kell vele lennie. A két hetenkénti látogatás nem apa-gyerek kapcsolat.
Ezt a gyerek sínylené meg.
Tudtad,hogy van gyereke,akkor azt is tudhatnád,hogy neki a gyereke legalább olyan fontos,mint te. Ha ezt nem vagy képes belátni,neked fontosabb valamilyen program,akkor keress független férfit.
Az igazság az hogy egy felnőtt közel 40 éves férfi másképp gondolkodik mint egy 17 éves lány. Messze nem vagytok közös hullámhosszon és a gyerek ottléte csak kifogás..Egyszerűen arról van szó,hogy te 17 évesen abszolút nem vagy képben a kisgyerekekkel és fogalmad sincs hogy kell velük viselkedni..Neked nem okoz örömet a gyerekprogramok,így eszedbe sem jut,hogy sok olyan hely vagy program van ahová gyerekkel is el lehet menni,és jól érezheti magát az ember..De ezt nem is szemrehányásnak írtam,mert valahol meg is értem hogy te nem ezt akarod csinálni.Hiszen csak 17 éves vagy,még az "anyaság" érzése sem legyint meg..Ez normális,mert 17 évesen bulizni,szórakozni,és élvezni kell az életet,ráér az ember az anyasággal..
Én egyébként ezért nem értem,hogy már az elején is tudtad hogy van gyerek,és mégis beleugrottál ebbe a kapcsolatba.Most meg az várod el,hogy a gyermek miattad hanyagolva legyen..Sajnálom nagyon a gyermeket,és téged is sajnállak,mert ha együtt is maradtok neked akkor is útban lesz..(később azért mert miért arra a gyerekre fordítja a pasas az energiáit amikor itt van a közös??)
Ha szereted a párod, emiatt ne hagyd ott, ha nem szereted, ne erre fogd.
Szerintem itt arról van szó, hogy a pasi nem egy határozott típus, inkább irányítható.
Ha az exe úgy dönt, vigye a gyereket, akkor viszi. Hát vedd a kezedbe a dolgokat, beszéljétek meg hogy előre meghatározott időpontok kellenek. A gyereknek is jó a rendszeresség. És úgy tűnik te is erre vágysz. Én megértelek, biztosan szereted a gyerkőcöt, de attól még nem sajátod, nem tervezted, csak a férfival együtt "járt":) A lényeg hogy ő ne szívja meg, szüksége van apura és anyura is. De mindenki járjon jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!