Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy (meddő) lányt...

Attila1111 kérdése:

Megismertem egy (meddő) lányt és kiderült, hogy elég negatív és feszült. A kisfiával (9éves) ittuk a levét. A lány elköltözött fiával, hogy ne tegyen tönkre. Aztán állapotos lett. Én nem akarom így a babát . De ő nem veteti el. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 26. 23:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%

Anyukám elvetélt az első terhességével,akkor az orvos azt mondta,hogy valószínűleg sosem lehet gyereke.Rá egy évvel megszülettem én,aztán tesóm.

Nem mindig a nőket kellene hibáztatni,a védekezés szempontjából pedig kettőn áll a vásár.A döntésébe azért próbálj belegondolni:az ő teste,ő várja azt a babát és nem te.Az,hogy teherbe esett lehet,hogy az ő szempontjából egy csoda.Le kell ülni megbeszélni,és nem rögtön csapkodni az asztalt,hogy márpedig menjen abortuszra.

Az meg,hogy negatív és feszült:a mai helyzetben komolyan meglepődsz ezen?Én az utcán csak ilyen embereket látok.

2012. ápr. 27. 08:37
 22/30 anonim ***** válasza:
13%

Végig olvastam a válaszokat.Milyen érdekes,hogy feltettél egy kérdést,de erre mindenki azt írja,hogy ők vagy a szülők hogy voltak meddők..Nem ez volt a kérdés.

Kedves kérdező.

Erőltetni nem lehet az anyukát,hogy vetesse el a babát.(én nem is erőltetném)

Így több lehetőséged maradt.

1. Elismered,hogy te vagy a gyermek apja,és látogatod a picit,fizeted a gyerektartást utána.

2. Elismered,hogy te vagy a gyermek apja,de azon kívül,hogy a gyerektartást fizeted nem foglalkozol velük.

3.apasági pert indítasz,mert nem vagy biztos abban,hogy tied a pici(bár ha tudod,hogy nem lehet más csakis te,én nem csinálnék ilyen butaságot,megalázva mindenkit)

4.Törvényesen lemondasz az apaságról.Így a törvény szerint a baba nem lehet a te neveden,semmi közöd hozzá(csak biológiai apja vagy,semmi más)Ebben az esetben a gyerektartást sem kell fizetni.

2012. ápr. 27. 09:06
 23/30 anonim ***** válasza:
72%

Semmit nem tudsz mostmár tenni.

Az a tanulság hogy mindig védekezni kell,függetlenül attól mit mond a másik fél.

2012. ápr. 27. 09:21
 24/30 anonim ***** válasza:
25%
Huu hát ez velem is megtörtént. Ugyan úgy cukros és szerinte meddő. Legalábbis azt hitte ameddig terhes nem lett. Mi szerencsére elvetettük. Azért szerencsére mert én voltam 20 Ő pedig 19. A családi körülményei valamint a 20-25-ös cukrairól nem is beszélve..!
2012. ápr. 27. 10:52
 25/30 anonim ***** válasza:
80%
A vér szerinti apa nem mondhat le a gyerekéről, ezzel nem fogja megúszni a gyerektartást. Akkor mindenki ezt csinálná, ha nem akar fizetni :)
2012. ápr. 27. 11:23
 26/30 anonim ***** válasza:
26%
Ha már megcsináltad a gyereket, viseld a következményeit!
2012. ápr. 27. 14:02
 27/30 anonim ***** válasza:
62%

Most ez az új poén, hogy "azt hittem nem lehet gyereke"

Itt a másik verzió: itt a hapsi állította, hogy nem lehet gyereke, a csaj mégis terhes maradt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. ápr. 27. 14:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Hat ha nem akarja elvetetni, akkor nem igazan tudsz mit tenni.

Ebbol legalabb megtanulod (remelem), hogy a vedekezes ketton all.

2012. ápr. 27. 16:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Én nem akarom bántani őt , de nagyon ijesztő.Mondtam neki ,hogy üljön már le a kisfiával játszani vagy sétáljon vele. Ő számítógépezik chat. el.Félek ,hogy az én általam megfogant kisbaba is ilyen helyzetbe kerülne.Miért nem vagyok jelenleg vele?Számos oka van.Stresszes,önző,én mostam majd ,hogy főztem,házasságot akart gyorsan 2 tanúval.Idézet tőle= " Ha nincsen közös kassza elhagylak,, stb... és jött a baba... Hibás vagyok igen , de nem hinném ,hogy ő meg én boldogan letudnánk élni egy életet. Pedig különlegesen indult... ( köszönöm a tanulságos kommenteket)!
2012. ápr. 27. 19:32
 30/30 A kérdező kommentje:
Üdv mindenkinek!Kiderült,hogy biszex ,de a nőkhoz jobban vonzódik.Jó lenne már ,ha felébrednék ebből a rémálomból!
2012. máj. 7. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!