Megismertem egy (meddő) lányt és kiderült, hogy elég negatív és feszült. A kisfiával (9éves) ittuk a levét. A lány elköltözött fiával, hogy ne tegyen tönkre. Aztán állapotos lett. Én nem akarom így a babát . De ő nem veteti el. Mit tegyek?
Anyukám elvetélt az első terhességével,akkor az orvos azt mondta,hogy valószínűleg sosem lehet gyereke.Rá egy évvel megszülettem én,aztán tesóm.
Nem mindig a nőket kellene hibáztatni,a védekezés szempontjából pedig kettőn áll a vásár.A döntésébe azért próbálj belegondolni:az ő teste,ő várja azt a babát és nem te.Az,hogy teherbe esett lehet,hogy az ő szempontjából egy csoda.Le kell ülni megbeszélni,és nem rögtön csapkodni az asztalt,hogy márpedig menjen abortuszra.
Az meg,hogy negatív és feszült:a mai helyzetben komolyan meglepődsz ezen?Én az utcán csak ilyen embereket látok.
Végig olvastam a válaszokat.Milyen érdekes,hogy feltettél egy kérdést,de erre mindenki azt írja,hogy ők vagy a szülők hogy voltak meddők..Nem ez volt a kérdés.
Kedves kérdező.
Erőltetni nem lehet az anyukát,hogy vetesse el a babát.(én nem is erőltetném)
Így több lehetőséged maradt.
1. Elismered,hogy te vagy a gyermek apja,és látogatod a picit,fizeted a gyerektartást utána.
2. Elismered,hogy te vagy a gyermek apja,de azon kívül,hogy a gyerektartást fizeted nem foglalkozol velük.
3.apasági pert indítasz,mert nem vagy biztos abban,hogy tied a pici(bár ha tudod,hogy nem lehet más csakis te,én nem csinálnék ilyen butaságot,megalázva mindenkit)
4.Törvényesen lemondasz az apaságról.Így a törvény szerint a baba nem lehet a te neveden,semmi közöd hozzá(csak biológiai apja vagy,semmi más)Ebben az esetben a gyerektartást sem kell fizetni.
Semmit nem tudsz mostmár tenni.
Az a tanulság hogy mindig védekezni kell,függetlenül attól mit mond a másik fél.
Most ez az új poén, hogy "azt hittem nem lehet gyereke"
Itt a másik verzió: itt a hapsi állította, hogy nem lehet gyereke, a csaj mégis terhes maradt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Hat ha nem akarja elvetetni, akkor nem igazan tudsz mit tenni.
Ebbol legalabb megtanulod (remelem), hogy a vedekezes ketton all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!