20-25 év közöttiek! Ti hogy oldjátok meg?
Ti is szeretnétek már a saját lábatokra állni? Esetleg összeköltözni a párotokkal, lassacskán családot alapítani?
De mégis miből és hogyan? :(
azt hiszem én is eléggé kilógok a sorból, de azért leírom.
a nagyszüleim egész életükben azért spóroltak, hogy nekem tudjanak lakást venni. végülis ha azt nézed, 50 év alatt kényelmesen félre lehet tenni egy lakás árát...
kaptam egy lakást 17 évesen, 22 évesen lett munkám, ide költözhettem a párommal. neki elég jó szakmája van, én is megkeresem azt a pénzt, ami elég, még egy kicsit el is teszek belőle. ugyanúgy, ahogy ő is. tavaly vettünk autót, szóval tényleg semmi panaszom nem lehet, nem is szoktam picsogni semmin, mert látom, h másoknak nem jön olyan könnyen az anyagi biztonság.
a családalapítás ráér 30 évesen, nem szeretném elkapkodni, mert erre nem csak anyagilag, hanem érzelmileg is meg kell érni, úgy gondolom.
Jó lenne már összeköltözni, de én még tanulok 2 évig. Valószínűleg utána is csak minimálbért fogok keresni, ugyanis a szakma, ami érdekel, csak ennyit ér... (Az elmúlt 2 évben olyat tanultam, amire "van" kereslet, de annyira nem érdekelt, hogy kínszenvedés volt, ezért megyek inkább olyanra, ami érdekel.)
Család egy fillérrel sem tud támogatni, pedig 24 éves korom körül szülni akartam, és házasságban élni.
Barátom jól keres, de ő meg nem vágyakozik el otthonról.
5 éve vagyunk együtt, én 20 éves vagyok , ő 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!