Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám lebeszélni az...

Hogyan tudnám lebeszélni az alig 18 éves kistestvéremet, hogy ne változtassa a nevét Kínai mesefigura nevére? A kérdés halál komoly!

Figyelt kérdés

Sajnos 15 éves kora óta ezzel jön, de most hogy 18 senki nem állhat az útjába.... de én meg akarom gátolni.

23f

2012. júl. 13. 16:27
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a Kérdező akarja igazából megváltoztatni a nevét, azért kardoskodik itt ennyire az (amúgy kamu) példáival, meg okoskodik össze-vissza.
2012. júl. 13. 17:27
 32/51 A kérdező kommentje:
nagyon remélem hogy nem írják be neki. nem lenne túl egészséges dolog... nah majd cukkolom kicsit, hogy ő lesz kicsi sárga xD lehet letesz róla:) ahogy a "biszexségről" is....szerencsére.... nah az egy keményebb helyzet volt sokkal, de szerencsére ott még a szüleim is tudtak segíteni.... hála istennek.
2012. júl. 13. 17:28
 33/51 A kérdező kommentje:
Szerintem meg én maradok Kovács Dominik.... nekem ez így jó. én arra fel kardoskodtam, hogy ésszerű keretek között, ha valaki a gyermekét, orgonának akarja hívni, mondjuk a virág után, akkor ahhoz senkinek semmi köze. a másik hogy a nevet 1x lehet, az azért, mert apukám már 2x megtette. nem tudom hol itt a kardoskodás, amikor nagyon örülnék neki hogy ha nem sikerülne....
2012. júl. 13. 17:30
 34/51 anonim ***** válasza:
79%
ő meg nem a gyerekével akar kiszurni hanem saját magának akarja a nevét megváltoztatni... most mennyivel jobb ha Kandisz apuka és anyuka Nórának hivja a gyerekét? szegény gyereket meg szivatjék vele egy életen át... ezt meg ő akarja, tudja mik a következményei.. beszéld meg szüleiddel hogy pénzt ne adjanak neki rá azt cső...
2012. júl. 13. 17:44
 35/51 A kérdező kommentje:
nyugi, erre sosem adnának neki, de van félretett pénze, gondolom a diákmunkából....
2012. júl. 13. 17:46
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy a kedvenc karaktere után becenévnek / felhasználónévnek használhatja.

Egy iskolatársamnak Krish volt a beceneve, mert kicsikorában nem tudta kimondani a Krisztián nevet (valahogy így próbálta Kris...hián; és ezt lassan mondta), így a bátyja viccből nevezte el őt annak. Ráragadt ez a név, így megszerette, de neki eszébe se jutna erre változtatni, mert az emberek úgysem értenék, hogy mi ez a 'krish' név? :D

2012. júl. 13. 18:05
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
LOL. Már bocs, de ez egy japán név, a kínai neveket kb. ki sem tudnád mondani... :)
2012. júl. 13. 21:16
 38/51 anonim ***** válasza:
76%

hát éppen nem- a kinai tényleg csincsangcsun viszont a japán egyáltalán nem az.

sajnálom hogy ilyen előítéletes és gyűlölködő vagy más nemzetekkel szemben

2012. júl. 13. 21:44
 39/51 anonim ***** válasza:
93%
Ha szerinted mindkettő csingcsángcsung, akkor szimplán osotba vagy, de most nem ez a lényeg. De téged miért zavar? Miért tenné ezzel tönkre az életét? Hogy nem magyar a neve?
2012. júl. 13. 21:44
 40/51 A kérdező kommentje:
Mivel mi magyarok vagyunk, és mások meg mit gondolnak róla? Amúgy neharagúdj de nekem a japán is csingcsángcsung. Amúgy Noboru a név.... nem tudom melyik perverz, és abberált meséből szedte... de nem is akarom tudni... ilyen hülye nevet.... most komolyan, először az a "biszexuális" baromság, most meg ez... mivel akar még szégyent hozni rám? de komolyan...
2012. júl. 13. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!