Kikészítem a férjem a beteges féltékenységemmel, de hogyan szokhatnék le róla?
Amikor a férjemmel elkezdtünk randizni, éppen túlvolt a válásán.
Első randik egyikén egy étteremben voltunk, tényleg átlagon felül kedves személyzettel. A pincérnő is feltett pár kérdést, a férjem válaszolt rá.
Utána halálra vált arccal kérdezte, hogy ugye nem baj, hogy kedves volt a pincérrel.
Döbbenten néztem, hogy miről beszélt, kedves volt velünk, mi is azok voltunk vele...mivaaan?
Kiderült, hogy már ennyiért letépte a fejét a volt felesége és kialakult benne egy hülye reflex, hogy nőneműekkel nem válthat két szót, mert azonnal balhé lesz.
Én sokáig egyszerűen nem értettem az egészet, mert nem flörtölt, nem a számát kérte el, egyszerűen kedves emberhez méltóan beszélt vele.
A válásba is vastagon belejátszott, hogy nem bírta ezt elviselni. Piros lámpáknál jellemző, hogy elbambul, ha netán ezt egy nő irányába tette, neki annyi volt.
Élni és élni hagyni.
Én biztos elhagynálak ha pasi lennék és veled kellene élnem.
Mi az, hogy nem nézhetek mást? Nem felejthetem rajta a szemem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!