Kikészítem a férjem a beteges féltékenységemmel, de hogyan szokhatnék le róla?
Nem feltétlenül önbeteljesitő. Kidobja a pasi a nőz s keres másikat de maga a megcsalás nem történik meg.
Gondolkozzon egy kicsit mindenki józan ésszel: ha én megcsalom a feleségem, de nem akarom hogy a kényelmes házasság emiatt végetérjen, beszologatok ilyen utcán nézem az idegen nőket vagy csendben lapitok?
Teljesen világos hogy az utóbbi, minek nézzem a nőket a feleségem jelenlétében mikor a háta mögött kefélek nem? Egy kiegyensulyozott multiorgazmusos férfi vagyok nincs rá szükségem hogy az utcán nézzem a nőket.
Ha pedig a férj nézi az utcán a nőket nyilvánvaló hogy valamit nem kap meg. Ezen kellene inkább elgondolkoznia a feleségenek balhék helyett, mert aki nézi azt ami hiányzik neki való igaz elöbb utóbb megszerzi, de nem a feleség mellett hanem helyett. Mármint ha a feleség nem magadni akarja neki ami hiányzik neki hanem elvenni akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!