Édesanyák! Ti hogy reagálnátok ha 16 éves lányotokat a 20 éves mostoha bátyjával találnátok egy ágyban?
egyáltalán lehet kezelni egy ilyen helyzetet normálisan?
amikor 1 éve élnek csak egy háztartásban és minden jól működött? a vonzalomnak legkisebb jele sem látszott!?..
Ha egy 15 éves lány meg egy 19 éves fiú megismeri egymást, akkor ök SOHA nem fogják egymást testvérnek tekinteni.
Szerintem értelmetlen is ilyen esetben mostohatestvérekröl beszélni, föként még csak EGY év után.
Ök véletlen egy háztartásban élö fiatalok, semmi közük egymáshoz, sem jogilag nincsenek rokoságban, sem a valóságban, söt még csak ismerösnél közelebbinek sem számitanak.
AZON meglepödnék, ha a 16 éves lányom ÁGYÁBAN egy fiút találnék, de ha már ez lenne a helyzet, akkor teljesen lényegtelen, hogy a barátom fiával, vagy mással.
Őőő, szerintem semmi furcsa nincs benne...
Annyi a közös bennük, hogy egy házban laknak. 1 éve ismerik egymást, nincs vérségi kapcsolat. Most akkor mi a probléma?
Anno én is ráizgultam a pár évvel idősebb mostohabátyámra ilyen idősen. Ő meg nem akart megcsinálni, pedig pimasz egy kis kufircbogyó voltam már akkor. :D
Amúgy ha lefeküdtek és később szakítanának (túl fiatalok a holtomiglanhoz), akkor ebből még lesz pár kellemetlenség családon belül.
23/L
naja, ennyi idősen nem úgy állnak a fiatalok egymáshoz első körben, h haver meg mostohatesó. pláne ha bejönnek egymásnak.
vérségi rokonság nincs köztük, hallottam már én is ilyet szituról. ott a szakítás után volt kellemetlen az otthoni légkör. pláne mikor a fiatalember felvitte az új kislányt, a "tesó" meg bőgött a szobájában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!