Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.

Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.

Figyelt kérdés
Dolgoztam éjszaka, ezért anyósom felajánlotta a páromnak, h vacsorázzon náluk, úgyis van sok kaja. (Nálunk is volt itthon kaja.) Mi megbeszéltük a párommal, h (anyósnevelési célzattal) itthon eszik. Erre anyósom juszt is megfőzte a párom kedvenc kajáját, h még véletlenül se maradjon el a közös vacsora. Párom meg persze nem tudott ellenállni.(Előző nap látogattuk meg őket)
2009. dec. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
23%
... vagy mi?
2009. dec. 8. 15:02
 52/71 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként miért "juszt is" főzött anyósod? Az egyik kommentedben azt írtad, h azt mondtátok neki, hogy lehet, hogy átmegy a férjed. Tehát nem az volt, hogy "Nem anyuka, nem megyek át/nem megy a Jenő, ne tessék főzni" és ő csakazértis megfőzte a kaját (és a férjedet bilincsben vitte haza), hanem felkészült arra, hogyha átmegy, akkor legyen főtt étel. Nem azért, még csak kicsi gyerekem van, de ilyen esetben persze, hogy a kedvencét főzném, gondolom nem eszik ott minden nap. Az én anyukám is lessi az óhajunkat (férjemét) is, mindig próbál olyat főzni, amiről tudja, hogy szeretjük. És boldog ha megyünk. Nyilván majd Te is szeretnéd, ha a gyereked a soros, "kötelező" látogatásokon kívül, máskor is rádnyitná az ajtót...
2009. dec. 8. 15:07
 53/71 anonim ***** válasza:
46%

14:57 Látod a 15:01 válaszát? Ez a durva, iszonyú, gyomorforgató válasz. Szeretnék én szemébe nézni, s kérdezni minden OK? Abban igazad van, hogy gerjeszti az egyik ember a másikat, erre még nem is gondoltam. Itt a 'tömegben' sok esetben látom azt, mintha megszűnne a tudatos személyiség és a tudatalatti nyomulna előtérbe. Az érzelmes, gondolatok szuggerálttá válnak, s itt írásban megjelennek. Itt ha nagyon akarom sem tudom mondani, hogy kedves válaszolók már nem önmaguk többé,

hanem valamiféle gép aminek akarata nincs. Itt az egyik ember húzza a másikat, s egyre cifrább gondolatok születnek meg. A jó szándék hiányzik, mert a bent megbújó feszültség nagyobb úr lesz. Sajnos.

2009. dec. 8. 15:18
 54/71 anonim ***** válasza:
58%
látom, de már csak röhögök kínomban...
2009. dec. 8. 15:20
 55/71 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm a választ. Megnyugtat, van még ember itt a gyakorikérdéseken. :)
2009. dec. 8. 15:23
 56/71 anonim ***** válasza:
77%
Az senkinek nem jut eszébe hogy anyós esetleg társaságra vágyik mert egyedül van? Miért baj, ha szeretné ha a fia nála legyen olyankor, ha a felesége úgysem ér rá. Ha ezt valaki nem érti meg, az elég szomorú.
2009. dec. 8. 15:45
 57/71 A kérdező kommentje:

Még csak 2 oldal kommentet olvastam, de lenne pár megjegyzésem:

Senki nem mondta, h ez a legnagyobb gondom! Hol láttátok ezt a kérdésben? Azt se mondta senki, h az anyóssal csak ez az egy eset a probléma, általános énédeskicsifiam-szindrómában szenved.

Aki nem ért velem egyet, h ez gáz, azok közül is sokan kultúráltan le tudták ezt írni, nem értem, páran miért nem..

Köszönöm a válaszokat! Olvasok tovább..

2009. dec. 8. 16:28
 58/71 A kérdező kommentje:

"Ha nekem v alaki azt mon dja.hogy nem biztos,hogy eljön ,az számomra azt jelenti,hogy lehet,hogy mégis átjön.Akkor természetesen úgy készülök,hogy ha eljön,legyen mit adnom neki.

Nagyon rosszindulatú vagy,ha ebben rosszindulatot látsz.Akkor lenne esetleg igazad,ha kerek-perec megmondtátok volna,hogy semmiképpen nem megy át a párod."

Alapból azt mondta neki, h jöhetsz nyugodtan, mert van itthon főtt kaja elég. (nem avas szalonna) Tehát amúgy is tudott volna neki mit adni.

Kerek perec nem tudtuk megmondani, mert ketten voltunk ott, mikor nekiszegezte a kérdést, így nem tudtuk megbeszélni a dolgot.

Ja, fontos: A párom direkt mondta neki, h miatta még véletlenül se főzzön új kaját, mert ne strapája magát, meg nem is biztos, h ott eszik.

Amúgy nem adom az anyósomat, szerintem anyós-kategórián belül vannak sokkal rosszabbak is, nem akarom előnytelenül elcserélni :)

2009. dec. 8. 16:34
 59/71 A kérdező kommentje:

A férjemre legfeljebb akkor haragudhatnék (mondjuk mondtam neki, h ezt most minek kellett, de nem szúrtam le!), ha megbeszéltük volna vele, h biztos nem megy át. De mikor hazajöttünk, kérdeztem tőle, h át fog-e menni, és azt mondta, h nem valószínű. Szóval ezt se beszéltük meg biztosra, ezért nincs jogom effektíve letolni.

Jó, persze, a férjemen is van mit nevelni, h ne legyen annyira anyucikicsifia, ebben igazatok van.

Más: kíváncsi lennék, h itt az emberek hány %-ának van hús-vér anyósa.. Mert azért látom, páran értik a dörgést, ők általában anyóssal rendelkeznek, oda is írják.

2009. dec. 8. 16:43
 60/71 A kérdező kommentje:
14:40 Sok apróság van, ami összességében jelenti az anyós-kérdést, ez a kis eset csak egy a sokból. Lehet, h (mint már többen írtátok) én már emiatt a sok szurkapiszka miatt kicsit túlreagálom a dolgokat, igazatok van. Nem olyan nagy ügy ez, csak épp akkor baromira bántott és idegesített, de vsz. pár nap múlva el is felejtem az egészet.
2009. dec. 8. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!