Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, veletek előfordult...

Anyukák, veletek előfordult ilyesmi? Ez felelőtlen magatartásnak számít?

Figyelt kérdés

A férjem óvodás kislányának harmadik hete viszkető, ekcéma-szerű kiütés van mindkét könyökhajlatában. Mi a férjemmel már két és fél hete mondtuk a gyerek anyukájának, hogy elvisszük orvoshoz a kiscsajt, ha ő nem ér rá. Azt mondta, hogy majd ő elviszi, de eddig még nem vitte.

Tegnap átjött hétvégére a kislány, anyukája küldött vele valami krémet, hogy azzal kenjük a kezét. Ma néztem meg alaposabban, és a cucc szavatossága tavaly júniusban lejárt.

Én személy szerint nagyon dühös vagyok az anyukára, én ezt komoly felelőtlenségnek tartom a részéről.

Túlreagálom, és ilyesmi bárkivel előfordulhat, vagy pedig tényleg akkora probléma ez, mint amekkorának én látom?

2014. máj. 10. 10:18
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
42%
Nos, én nem tudom merre laktok, de en pl egy megyeszékhelyen: itt a borgyogyaszatra bejutni 3 honap.
2014. máj. 10. 11:27
 32/50 A kérdező kommentje:

Budapesten lakunk, időpontot itt is előre kell kérni, de általában már másnapra adnak. De mindegy, délután megyünk magánrendelésre, ha fizetünk érte, természetesen azonnal fogadnak, ennyi.

Köszi a válaszokat mindenkinek. :)

2014. máj. 10. 11:32
 33/50 anonim ***** válasza:
39%
Az klassz, itt magánrendelesre is hónapokat kell várni,,,. Sok sikert.
2014. máj. 10. 11:34
 34/50 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi erővel a férjed is felelőtlen,már rég elvihette volna ő is orvoshoz.Az ekcéma nem játék,elterjed az egész testén aztán pisloghat apuka anyuka.Nekem azt mondta doki örökölhető is.Nem csak ugy van bekenjük minden carral.Azért van bőrgyógyász.kap külön lemosót krémet.Te meg ne csak azzal foglalkozz milyen anyuka,ott van apuka is.Könnyü ám hetente 2hetente bájologni édes kislányom..
2014. máj. 10. 11:41
 35/50 anonim ***** válasza:
39%
Nem reagálod túl. De szerintem ilyenkor ne szóljatok az anyjának, egyszerűen fogjátok a kislányt és vigyétek el orvoshoz. Anyuka nagyon felelőtlen!
2014. máj. 10. 11:48
 36/50 A kérdező kommentje:

#34,

idézek egy korábbi kommentemből:

'Eddig sem azért nem vittük, mert nem akartuk, hanem mert anyuka ragaszkodott hozzá, hogy ő vigye. Kérdezgettük, hogy mikor mennek, mindig az volt a válasza, hogy "a héten valamikor". Ez két és fél hétig ment így, most untuk meg.'

A férjem nem felelőtlen. Ma délután visszük, ennyi.

2014. máj. 10. 11:54
 37/50 anonim ***** válasza:
24%
Persze, hogy felelőtlen, tuti nem vitte el orvoshoz, talált otthon egy krémet aztán, hogy ne cseszegessétek odavitte álarcnak. Én az apa helyébe biztos elgondolkoznék a gyerekelhelyezés újra szabályozásán.
2014. máj. 10. 12:13
 38/50 anonim ***** válasza:
76%
Nekunk az orvos egy steroidos kremet irt fel, elmondta hogy kell hasznalni, odafigyelni hany napig, mert nem lehet csak ugy kenegetni stb. Aztan vettem a Beba-tol testapolot atopias borre, kenhettem minden nap es nagyon szepen rendbehozta neki. Ezt azert irtam le, mert a leirasodbol itelve nem biztos, hogy anyuka mindig tudni fogja mikor meddig kente es ha ilyen kremet irnak fel neki, arra bizony figyelni kell.
2014. máj. 10. 12:25
 39/50 anonim ***** válasza:
49%

Igen valószínű, hogy egy lejárt szavatosságú krém miatt, majd az apának ítélik egyből a gyereket...

Szerintem is felelőtlenség, de ha visszaemlékszek az én anyukám sem cipelt el mindenért az orvoshoz, ahogyan gondolom másokat sem. Emiatt csak, nem könyvelném el rossz szülőnek...

2014. máj. 10. 12:32
 40/50 anonim ***** válasza:
37%
Nem a krém hanem , hogy orvoshoz sem vitte az tuti, merthogy a patikában nem lejárt szavatosságú krémet adtak az biztos.
2014. máj. 10. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!